Την Τετάρτη εκδικάζονται οι εφέσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Print Friendly, PDF & Email

Την Τετάρτη θα εξετάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τις εφέσεις που κατέθεσαν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την υπόθεση με τον Πλατανιά αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή είχε θεωρήσει ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ διεκόπη με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, κατακυρώθηκε στον Δικέφαλο και οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με -3 βαθμούς από τη βαθμολογία των play-offs και επιπλέον με -2 από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Επίσης η πρωτόδικη απόφαση προβλέπει τιμωρία δύο αγωνιστικών στην έδρα του Παναθηναϊκού (θα την εκτίσει τη νέα περίοδο), και πρόστιμο 41.500 βαθμών.

Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό και το πολυσυζητημένο ματς με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκης, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν πρωτόδικα με αποκλεισμό της έδρας τους για τρεις αγωνιστικές καθώς ο αθλητικός δικαστής δέχθηκε ότι υπήρξε χρήση βίας εναντίον μελών της αποστολής της χανιώτικης ομάδας, χωρίς όμως να προκληθεί τραυματισμός.

Αναλυτικά η ενημέρωση που παρείχε η ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 7/6/2017 και ώρα 17:00 θα συνεδριάσει η επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1. Έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ΄ αρ. 208/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο/Super League.

2.Έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ΄ αρ. 212/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο./ Super League».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή