Φιλιπποπολίτης: “Δε νομίζω ότι θα υπάρξει αγωνιστική δράση στη Ζάκυνθο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Γιάννης Φιλιπποπολίτης τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι η υγεία, με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο να περνάει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα.

«Δεν ξέρουμε πότε θα βγούμε από την καραντίνα. Έχουμε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα σαν πλανήτης να αντιμετωπίσουμε. Είναι πανδημία και επηρεάζει τα πάντα. Οπότε δεν νομίζω ότι θα υπάρξει αγωνιστική δράση στο νησί μας. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις όλου του κόσμου. Τα θέματα της ΕΠΣ Ζακύνθου ήταν πολύ σοβαρά αλλά τώρα είναι πολύ μικρά μπροστά στα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Τώρα λέμε να έχουμε την υγειά μας. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα λόγω αυτής της κατάστασης».

Ο κ. Φιλιπποπολίτης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλο τον κόσμο, ευχόμενος να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση και να επιστρέψει το νησί μας και όλη η χώρα στην κανονικότητα: «Το μόνο που εύχομαι είναι να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Να ξαναβρούμε το γέλιο, τη χαρά μας, τις δουλειές μας και το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ασχοληθούμε τώρα με τις ζωές και τις οικογένειες μας. Πρέπει να είμαστε σε μια απομόνωση για να ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία».

Πηγή: imerazante.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή