«Φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι σου, κοιτάω συνέχεια πίσω μην τυχόν και μου επιτεθούν»

Print Friendly, PDF & Email

Ελληνας εν ενεργεία διαιτητής μίλησε στο Documento με αφορμή τη μαφιόζικη επίθεση στον Θανάση Τζήλο και δεν έκρυψε τον φόβο που αισθάνεται μετά από κάθε αγώνα.

«Με ανακοινώσεις και ευχολόγια δεν γίνεται τίποτε ούτε λύνεται κανένα πρόβλημα. Επρεπε να αντιδράσουμε μετά το χτύπημα στον Θανάση (Τζήλο)» υποστήριξε Ελληνας διαιτητής, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε τις σκέψεις που έκανε και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν ενημερώθηκε για την επίθεση:

«Υπάρχει φόβος. Εκαψαν το σπίτι του κ. Μπίκα στη Χαλκιδική όταν ήταν αρχιδιαιτητής. Δεν βρήκαν τους δράστες. Εχουν κάψει αυτοκίνητα και μηχανάκια συναδέλφων. Εχουν πάει έξω από σπίτια και έχουν απειλήσει, έχουν εισβάλει σε χώρο εργασίας και έχουν χτυπήσει διαιτητή, μας κάνουν διαρκές bullying και όλα κυλάνε σαν να μην τρέχει τίποτα. Φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι σου ύστερα από αγώνα ή την προπόνησή σου. Προσωπικά κοιτάω συνέχεια πίσω μου, μην τυχόν και μου επιτεθούν. Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει…».

Ο διαιτητής δεν άφησε ασχολίαστη και τη στάση των παραγόντων: «Οι περισσότεροι απ’ αυτούς μιλούν εκ του ασφαλούς. Συνοδεύονται από “φουσκωτούς” και δεν φοβούνται…».

Πηγή: documentonews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή