Αρης: “Αγοράζουμε τον Ματέο Γκαρσία μέσω Ολυμπιακού λόγω ban”

Print Friendly, PDF & Email

Δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Sportime» υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα με δύο εκατομμύρια ευρώ και ότι ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός στον Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αρης μέσω διαρροής επιβεβαιώνει πως η μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία γίνεται με τη συνδρομή του Ολυμπιακού λόγω του ban που υπάρχει, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως τον αγοράζει ο ίδιος και δεν τον παίρνει δανεικό από τους “ερυθρόλευκους”. Δηλαδή τα δύο εκατ. ευρώ τα δίνει ο Αρης και ο Ολυμπιακός κάνει τον ενδιάμεσο μέχρι να αρθεί το ban.

Αναλυτικά η διαρροή των “κίτρινων”:

«Ο Άρης αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από την Σέρβικη ομάδα. Η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει ο Άρης δεν του επιτρέπει να εγγράψει ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα. Τον παίκτη δεν τον παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό ο Άρης, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα, καταβάλλοντας ένα σημαντικό τίμημα όπως έχει συμφωνηθεί».

Μάλιστα μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία, ο Αρης επανήλθε με νέα διαρροή τονίζοντας:

«Κάνεις δεν μπορεί να μας κάνει υποδείξεις για το πως θα χειριζόμαστε τα δικά μας θέματα. Πολύ περισσότερο αυτοί που κάνουν συμμαχίες ανάλογα με το πως φυσάει ο άνεμος… Ούτε αυτοί που ανάγκασαν τον Άρη να αντιμετωπίζει το ban χωρίς να έχουμε εμείς την ευθύνη. Όλα θα βγουν στη φορά τις επόμενες μέρες…

Λίγη υπομονή…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή