Ασφαλιστικά μέτρα για να μπλοκάρει τη ΓΣ της ΕΠΟ προτίθεται να καταθέσει η Ένωση Διαιτητών / ΟΔΠΕ!

Print Friendly, PDF & Email

Στις 15 Ιουνουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο ΔΣ της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ κι ένα από τα θέματα που θα συζητηθεί είναι τα τρία αιτήματα προς την ΕΠΟ, προκειμένου να γίνει μέλος της, τα οποία (τα αιτήματα) δεν έχουν απαντηθεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, υπάρχει ισχυρή τάση μεταξύ των μελών του νέου ΔΣ της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ να κινηθούν δικαστικά κατά της ΕΠΟ και μια από τις προτάσεις που θα πέσει στο τραπέζι θα είναι η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένουν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή που θα απαγορεύσει τη συζήτηση του θέματος που αφορά την τροποποίηση του καταστατικού της ΕΠΟ στους εν ενεργεία και ειδικότερα στους αξιολογημένους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές διαιτησίας να δημιουργήσουν τρια σωματεία και μαζί με την υπάρχουσα Ένωση Διαιτητών να σχηματήσουν νέα “Ένωση Διαιτητών”.

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ είχε δώσει στις 31/12/2022 ο πρόεδρός της Εμ. Γιανναδάκης μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ: “Δε θα μείνουμε πια με σταυρωμέμα τα χέρια, όπως επί Πιλάβιου. Θα φτάσουμε στα άκρα. Μέχρι και στα δικαστήρια. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Είναι οριστικό και αμετάκλητο. Η συνέλευση αυτή είναι καθοριστική . Είναι παράνομα τα ποσοστά των διαιτητών σύμφωνα με την ολιστική μελέτη. Είναι ντροπή. Σημαίνει ότι η διαιτησία είναι υποταγμένη. Δεν είναι δυνατόν οι διαιτητές να πληρώνουν ποσοστά στις Ενώσεις. Τι μας προσφέρουν;”

Διαβάστε ακόμα:

Αλλάζουν αθλητικός νόμος και καταστατικό ΕΠΟ με σκοπό την ένταξη των εν ενεργεία διαιτητών στην “Ένωση Διαιτητών”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή