Γκαγκάτσης: Ελπίζουμε να μην είναι μην είναι υφυπουργός ο Αυγενάκης μετά τις εκλογές – Έκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός

Print Friendly, PDF & Email

«Στο Κύπελλο κάναμε τεράστιες προσπάθειες για να γίνει με κόσμο. Δεν θέλαμε να παίξουμε στην Αθήνα, ήταν εκτός προκήρυξης. Ακόμη κι αν το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα καμίας ομάδας. Αλλά μία ομάδα από την Αθήνα, με τελικό στο ΟΑΚΑ, έχει πλεονέκτημα. Plus τα έξοδα για τον κόσμο.

Αυτός ο Υφυπουργός που ελπίζουμε να μην είναι στη θέση του μετά τις εκλογές, έκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός και μάλιστα με κόσμο. Έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μην διεξαχθεί ο τελικός. Είναι ντροπή, νιώσαμε πρόσφυγες στην ίδια μας την χώρα. Να εισπράττουμε αρνήσεις από παντού.

Το Πανθεσσαλικό ανήκει στο Δήμο Βόλου και η διαχείριση ανήκει στον δήμαρχο. Στη Λάρισα, με ποιο δικαίωμα ο Δήμαρχος Λάρισας τοποθετήθηκε για το AEL FC Arena; Ως τι; Και κάτι άλλο, τόσο καιρό γινόταν παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο και μόλις ζήτησε η ΕΠΟ το γήπεδο, βγήκε ότι δεν είχε πυροσβεστικές εγκαταστάσεις;».

«Για το Καυταντζόγλειο, πείτε μου για ποιο λόγο πας σε αυτό το γήπεδο και είναι σαν κοτέτσι; Ο Αυγενάκης σκέφτηκε την Κρήτη και έριξε ένα σωρό λεφτά για τους Μεσογειακούς, γιατί να μη δοθούν χρήματα για το Καυταντζόγλειο; Αλλά έτσι όπως είναι, πως να γίνει τελικός; Ακούγεται για τελικό στο ΟΑΚΑ, και το πρώτο που ακούσαμε είναι να λέει ο επικεφαλής του ΟΑΚΑ «να ρωτήσω τον Αυγενάκη, αυτός με έβαλε εδώ…»

Όταν ακούστηκε το γήπεδο του ΠΑΣ για τον τελικό, πήρε τηλέφωνο τον διευθυντή του σταδίου των Ιωαννίνων και του είπε ‘πρόσεξε τι θα απαντήσεις.’ Τα ξέρουν αυτά στην κυβέρνηση, όσοι πηγαίνουν και δίνουν συγχαρητήρια στον Αυγενάκη;”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή