Πανιώνιος: “Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι η υποτιθέμενη κλήρωση έχει μετατραπεί σε ορισμό”!

Print Friendly, PDF & Email
Σχετικά με τον σχηματισμό των ομίλων της Γ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, ο Πανιώνιος με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:
“Η ενημέρωση που έχουμε από την ΕΠΟ μέχρι και αυτή την ώρα είναι ότι η μία ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών που θα τοποθετηθεί σε κοινό όμιλο μαζί με εκείνες της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου θα προκύψει από κλήρωση που πρόκειται να γίνει αύριο (1/11) το πρωί.
Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι η υποτιθέμενη κλήρωση έχει μετατραπεί σε ορισμό και -πολύ περισσότερο- ότι ενώ μπορεί να έχει συμβεί αυτό, εξακολουθεί να θεωρείται από την ίδια τη διοργανώτρια Αρχή ως κλήρωση. Περιμένουμε πως το ρεπορτάζ της έγκυρης συνήθως ιστοσελίδας, αυτή τη φορά δεν θα επαληθευθεί.
Καλούμε την διοργανώτρια, για την αποτροπή οποιασδήποτε αμφιβολίας, να προσκαλέσει τους εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων ομάδων να συμμετάσχουν με διαφανή τρόπο στην οποιαδήποτε κλήρωση, αποφεύγοντας έτσι διαδικασίες επαλήθευσης ή διάψευσης της διαδρομολογίας και των σεναρίων.
Σε οποιοδήποτε σενάριο, εμείς ως Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο με τρόπο εμφατικό και ξεκάθαρο. Δεν θα μένουμε όμως πλέον απλοί παρατηρητές των εξελίξεων.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή