“Τότε ήταν ο Μπριάκος με την παρέα του, τώρα ο Μπένετ με τον Μάνταλο…”

Ο Ν. Φιλιππιάδης (δεξιά) μαζί με τον Γ. Λυσσαρίδη
Print Friendly, PDF & Email

Του Νίκου  Φιλιππιάδη*  –

Άλλη μια αποφράδα μέρα για τον Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Διαβάζοντας και εγώ προσεκτικά τους νέους πίνακες αξιολόγησης των διαιτητών πανελλαδικά που ανακοίνωσε η Κ.Ε.Δ/Ε.Π.Ο  σε όλες τις κατηγορίες ,  διακατέχομαι από οργή ,θυμό, λύπη,  παρατηρώντας για μια ακόμη φορά, για μια ακόμη χρονιά ότι κάποιοι εκδικούνται την διαιτησία της Θεσσαλονίκης , τον άλλοτε ιστορικό και πανίσχυρο σύνδεσμο που για πολλά χρόνια υπήρξε ο φωτεινός φάρος , η Μητρόπολη της διαιτησίας.

Παλαιότερα ο Μπριάκος με την παρέα του , σήμερα ο Μπένετ με τον Μακεδόνα Καβαλιώτη Μάνταλο. Σεβασμός μηδέν. Ένα ερώτημα με βασανίζει.

Ποιο είναι το κέντρο επιχειρήσεων που ελέγχει και διοικεί την διαιτησία;  Ποιος  αποφασίζει;   Η  ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ ,ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ  ποιος;  Όχι βέβαια η Θεσσαλονίκη.

Απούσα έδειξε και πάλι την αδυναμία της μακριά από τα κέντρα αποφάσεων.

Απογοητευμένοι οι διαιτητές της πόλης μας κάθε χρόνο με τις αξιολογήσεις απομακρύνονται και θα ψάχνουμε διαιτητές με το φανάρι του κυνικού φιλόσοφου  Διογένη.

Ε.Π.Σ.Μακεδονίας , Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης και Π.Α.Ε  της πόλης μας ώρα να σηκώσουν το λάβαρο ψηλά και να δώσουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα .

Μην αφήσετε στα χέρια κανενός Μπένετ και κανενός Μάνταλου τις τύχες της διαιτησίας της Θεσσαλονίκης.  Δεν μας σέβονται μια φορά Ε.Π.Ο και  Κ.Ε.Δ, εμείς  δεν τους σεβόβαστε δέκα.  Αγώνας μέχρις δικαίωση.  Ή  ΤΏΡΑ  Ή  ΠΟΤΕ.

Υ.Γ  Ο μεγαλύτερος Σύνδεσμος  Διαιτητών και η μεγαλύτερη  Ενωση της Ελλάδας  διαθέτει  δυο διαιτητές στην Α΄ΕΘΝΙΚΉ  και  δυο διαιτητές στην Β΄εθνική.

* Τέως Διεθνής Διαιτητής  F.I.F.A  – Τέως  πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας Ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Μακεδονίας  για μια  8ετία.  

Διαβάστε ακόμα:

Πίνακας παρατηρητών διαιτησίας: Εξαφάνισαν τον Βασσάρα κι εμφάνισαν τον… Μπριάκο της αλήστου μνήμης εποχής Σαρρή στην ΕΠΟ!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή