Σωστά δε μέτρησε το γκολ του Αραούχο – Όλες οι αποφάσεις σε ΟΑΚΑ και Κλ. Βικελίδης χωρίς τη βοήθεια VAR

Print Friendly, PDF & Email

Χωρίς να χρειαστούν τους VAR, Κουμπαράκης και Διαμαντόπουλος, με τη συνδρομή των βοηθών τους, όπου χρειάστηκε, πήραν τις σωστές αποφάσεις, στους αγώνες ΑΕΚ – ΟΦΗ και Άρης – Ιωνικός, αντίστοιχα, που ολοκλήρωσαν την 15η αγωνιστική της SL1, σύμφωνα με τους κριτές του Master Rer, Kώστα Ακρίδα και Ηρακλή Τσίκινη.

ΑΕΚ – ΟΦΗ 1-2, Διαιτητής: ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ, VAR: ΤΖΟΒΑΡΑΣ, Κριτής: Ακρίδας

Στο 48′ ο Αραούχο με μακρυνό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ, όμως ο πρώτος βοηθός, Λ. Δημητριάδης, υποδεικνύει σωστά σε θέση οφσάιντ τον Βράνιες επειδή τη στιγμή του σουτ δεν καλυπτόταν από δύο παίκτες του ΟΦΗ και προσπάθησε να κάνει κεφαλιά συμμετέχοντας στη φάση.

Στο 60′ ο Μάνταλος που βρίσκεται στην περιοχή του ΟΦΗ και επειχειρεί να διεκδικήσει την μπάλα μετά από γύρισμα του Τσούμπερ πέφτει στο έδαφος, ενώ μαρκάρεται από τον Βούρο. Ο διαιτητής σωστά δεν καταλογίζει παράβαση και με την απόφασή του συμφωνεί και ο VAR.

Στο 85′ ο διαιτητής καταλογίζει άμεσα πέναλτι σε βάρος του ΟΦΗ για χέρι του Μπαλογιάννη σε σουτ του Άμπαμπατ. Απόφαση με την οποία συμφωνεί και ο VAR. Σωστή και η κίτρινη στον Μπαλογιάννη.

Σωστός ο διαιτητής και στον πειθαρχικό έλεγχο όπου έδειξε επτά κίτρινες κάρτες και στην εφαρμογή κανονισμών.

Βαθμολογία: 8,3

ΑΡΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ: 1-0, Διαιτητής: ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, VAR: KRISTOFFERSEN, Κριτής: Τσίκινης

Στο 41′ ο Ιτούρμπε πλασάρει, η μπάλα πηγαίνει προς στα δίχτυα, όμως πάνω στη γραμμή ο Μύγας προλαβαίνει και την απομακρύνει. Σωστά, όπως αποδεικνύεται και από το ριπλέι ο β’ βοηθός Σπυρόπουλος δείχνει ότι το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί, αφού η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Στο 47′ σωστά ο διαιτητής καταλόγισε άμεσα πέναλτι σε βάρος του Ιωνικού σε ανατροπή του Μαντσίνι από το Μύγα.

Καλός στον πειθαρχικό τομέα ο διαιτητής, αυστηρός όπου χρειάστηκε, άψογη συνεργασία με τους βοηθούς.

Βαθμολογία: 8,2

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή