“Θύρα 13”: “Ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στο Χαριλάου”

Print Friendly, PDF & Email

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, Θύρα 13, με ανακοίνωση που εξέδωσαν, πρότειναν μέχρι και το Χαριλάου, για έδρα, αρκεί να γίνει με κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Άλλος ένας τελικός προ των πυλών και μια φορά ακόμη μας βρίσκει θεατές του ίδιου έργου. Στην αρχή με γέλια τα οποία εν τέλει μετατρέπονται σε θλίψη, παρακολουθώντας όλο αυτό που συμβαίνει και εφόσον μας αφορά άμεσα μπορούμε να σας κάνουμε μία υπενθύμιση. Σε άλλη μία προσπάθειά μας, με γνώμονα τις μετακινήσεις οπαδών, φιλοξενήσαμε τον κόσμο του Άρη το 2022 στη Λεωφόρο χωρίς να γίνει το παραμικρό. Το παραμικρό δεν έγινε ούτε και στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο το 2017 στην έδρα του φιναλίστ του Κυπέλλου. Και αφού δεν θυμάστε ή κάνετε πως δεν θυμάστε και αφού είστε ανάξιοι, όλα αυτά τα χρόνια, επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε περισσότερο.

Δεν απασχολεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού ούτε η ανικανότητα της ΕΠΟ να μην μπορεί να κάνει τα προβλεπόμενα των προκηρύξεων, που η ίδια βγάζει, ούτε η ανικανότητα της κυβέρνησης, που ενώ εξαγγέλλει νέα μέτρα, τελικά επί τάπητος να μη μπορεί να τα εφαρμόσει.

Είμαστε, όμως, εδώ για να πούμε το εξής: Ο τελικός Κυπέλλου πρέπει να γίνει με κόσμο! Τι πιο απλό και τι πιο αυτονόητο! Ήρθε η ώρα να εξαλείψουμε όλα αυτά τα οποία μας έχετε προσάψει και συνεχίζετε να μας προσάπτετε. Για αυτό και αν δεν σας αρέσουν όλες οι υπόλοιπες λύσεις, εμείς προτείνουμε το εξής: Τελικός στο Χαριλάου! Με κόσμο και των δυο ομάδων, όπως το 2010, που είχαμε ως έδρα εμείς το ΟΑΚΑ. Δεν μας νοιάζει το μέρος. Όπου και να γίνει θα το κάνουμε Λεωφόρο!

Υ.Γ.1: Την επόμενη φορά που θα σας κάνουμε τη ζωή ευκολότερη, να βγάλετε σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση.Υ.Γ.2: Το πρόβλημα δεν είναι οι οπαδοί, τα γήπεδα, οι πόλεις, το πρόβλημα είστε εσείς»!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή