Χέρι – χέρι

Print Friendly, PDF & Email

Η κίνηση για τη συλλογή υπογραφών με σκοπό την τέλεση έκτακτης ΓΣ που θα ακυρώσει την εντολή παράστασης πολιτικής αγωγής με σκοπό να παράσχει «αμνηστία» στους κατηγορούμενους φουντώνει και φαίνεται να αποκτά χαρακτηριστικά μιας νέας ετερόκλητης ad hoc συμμαχίας.

Κοινή συνισταμένη του κοινού ενδιαφέροντος για παροχή “αμνηστίας” αποτελούν οι βαθιές ρίζες, οι μακρινές στο χρόνο και άρρηκτες σχέσεις, σε συνδυασμό με την καθαρά εργαλειακή χρησιμοποίηση προσώπων και καταστάσεων, που εξαφανίζει την ιστορική μνήμη και την όποια διάθεση απόδοσης ευθυνών.

Το πράσινο φως απ’ όλες τις πλευρές έχει ανάψει. Η ΓΣ θα γίνει και η απόφαση για παράσταση πολιτικής αγωγής, όπως όλα δείχνουν, θ’ αλλάξει με τη ψήφο ή την ανοχή ακόμα και αυτών που ωφελήθηκαν από τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου 2016, όταν η συγκεκριμένη υπόθεση, λόγω της κυβερνητικής στάσης, οδήγησε στο ξήλωμα της τότε διοίκησης και κάποιων βαριδιών, που τώρα ετοιμάζονται να πάρουν ρεβάνς στέλνοντας το μήνυμα “όλοι μαζί μπορούμε”.

Μοναδικό αντίβαρο οι ευθύνες που ενδεχομένως μπορεί να εγείρει κάποιος σε περίπτωση καταδικαστικών αποφάσεων. Κάποια φόρμουλα, όμως, θα βρεθεί και γι’ αυτό…

ΥΓ. Στο «προσυμβούλιο» εκφράστηκαν παράπονα για τον τομέα της διαιτησίας, όσον αφορά τον κυρίαρχο ρόλο της υπερθνικής αρχής σε σχέση με τον αποδυναμωμένο ρόλο της εκτελεστικής.

Κάποιοι δίνουν δίκιο στους διαμαρτυρόμενους, κάποιοι άλλοι, όμως, υποστηρίζουν ότι αφού η διαιτησία είναι υπό ξένο έλεγχο, τέτοιου είδους παράπονα παρέλκουν.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή