Αυλωνίτης: «Κάνουμε υπομονή, αλλά θέλουμε ενημέρωση»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησε στην κάμερα της NOVA με αφορμή τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αν η ομάδα έχει μέλλον μ’ αυτές τις συνθήκες: «Δεν είμαι υπεύθυνος ν’ απαντήσω. Επειδή όμως είμαι ειλικρινής, λαμπρό μέλλον δεν θα το έλεγα με την παρούσα κατάσταση. Πρέπει να φτιάξουν αρκετά πράγματα αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Αυτό είναι το λαμπρό μέλλον. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί και αυτό σημαίνει λαμπρό μέλλον. Σίγουρα υπάρχουν ταλέντα, όμως λαμπρό μέλλον με την παρούσα κατάσταση ρεαλιστικά δεν υπάρχει. Πρέπει να πουλάς συνέχεια. Δεν θα μπορέσει να υπάρξει κορμός και χημεία. Είναι πολύ δύσκολο».

Για το κλίμα στην ομάδα και τις καθυστερήσεις πληρωμών: «Υπάρχει καθυστέρηση, το χουμε συνηθίσει, αλλά αυτό που θέλουμε είναι μια ενημέρωση. Ούτε ο Κουρμπέλης γνωρίζει, ούτε κανείς. Αυτό που μας καίει είναι η ενημέρωση. Έχουμε κάνει υπομονή και θα κάνουμε. Να μας ενημερώσουν θέλουμε, ότι συμβαίνει αυτό κ αυτό. Να ενημερώσουμε και τους ξένους, οι οποίοι σκέφτονται διαφορετικά απ’ ότι εμείς. Το βλέπουν ψυχρά επαγγελματικά και καλά κάνουν».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή