Δεν τα θέλουμε κύριε περιφερειάρχα τα λεφτά σας,  εμείς έχουμε την… ΕΠΟ!

Print Friendly, PDF & Email

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Καρδίτσας με τον τελικό του Σούπερ Κάπ ή αν προτιμάτε του Κύπελλου “εύ αγωνίζεσθαι” της ΕΠΣ Καρδίτσας που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας…
Το ένα… παλιο δέκα τοις εκατό που λείπει, στάθηκε η αιτία ώστε αυτή η γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να μην διεξαχθεί στο… στολίδι της περιοχής! Στο θρυλικό Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο που μόλις σε δεκατέσσερα χρόνια, απέκτησε πλέον πριν λίγους μήνες και… σύγχρονα γκολπόστ!!!

Σ’ αυτόν τον χώρο που κάποιοι κακεντρεχείς που δεν θέλουν την πρόοδο και δεν αναγνωρίζουν τις μεγάλες αξίες, τον ονομάζουν “Τζουράσικ Πάρκ”!!!  Σ’ αυτόν τον χώρο όπου η Δημοτική Αρχή και η ηγεσία της ΕΠΣΚ, σαν μια γροθιά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα διεκδικήσουν απο την ΕΠΟ νέα χρηματοδότηση για να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο!!!

Τι είναι δεκατέσσερα χρόνια μέσα στην… αιωνιότητα; Τι είναι άλλα έξι μέχρι να φθάσουμε στο τέλος της σύμβασης που λήγει το 2023; Σα νεράκι πέρασαν και θα περάσουν τα χρόνια, αλλά στο τέλος η Καρδίτσα θα αποκτήσει επιτέλους αυτό που δικαιούται! Ενα Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο που θα έχει χρηματοδοτηθεί δύο, τρείς και τέσσερις φορές αν χρειαστεί!!! Λεφτά άλλωστε υπάρχουν! Το όραμα ψάχνουμε!!!

Ρεαλιστικά και συναινετικά λειτουργεί ο Δήμος σε αγαστή συνεργασία με την ΕΠΣΚ για να απολαμβάνουμε εμείς αυτό το… στολίδι!!! Κι όχι με κραυγές, κομματικές και προσωπικές σκοπιμότητες ούτε με δεσμεύσεις που κινούνται στη… σφαίρα της φαντασίας!!!

Μέχρι και ο Δήμαρχος Σοφάδων που προσκλήθηκε στην κλήρωση των πρωταθλημάτων συγκινήθηκε απο την προοπτική και δεσμεύτηκε στο χαιρετισμό του ότι κι αυτός θα κάνει ό,τι μπορεί για την χρηματοδότηση. Αφήστε τον Αγοραστό να δηλώνει ότι θα χρηματοδοτήσει το έργο το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η Περιφέρεια!

Δεν τα θέλουμε κύριε περιφερειάρχα τα λεφτά!!! Μπορούμε και μόνοι μας! Εχουμε την… ΕΠΟ! Έχουμε το πλεονασμα! Τι τα βάλαμε τα σκυλόσημα δηλαδή, τζάμπα; Για ποιό λόγο πληρώνουμε κλήσεις παράνομης στάθμευσης απο το 2005; Για να έχουμε την καβάντζα μας για τέτοιες περιπτώσεις…!!!

Κάτω τα χέρια, λοιπόν, απο το… στολίδι!

Κυρίως εσείς της Αναγέννησης που το βάλατε στο μάτι. Να φύγετε, να πάτε αλλού! Στο Παλαιοκκλήσι ή στο Γεωργικό! Οχι εδώ στα πόδια μας! Δεν θα φρενάρετε εσείς την πρόοδο! Η ιστορία μας ανήκει…

Θ.Κ. ΣΠΟΝΤΕΣ – ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

Αναδημοσίευση από thessaliatv.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή