Εγκώμια Θεοδωρίδη για τη διαιτησία: “Ήταν η καλύτερη που μας έχει παίξει”!

Print Friendly, PDF & Email

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ και σχολιαστής των διαιτησιών των αγώνων της ομάδας του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διαιτησία του Ευαγγέλου και των βοηθών του στον αγώνα με τον Πανιώνιο στον οποίο ο ΟΣΦΠ κέρδισε 4-3, χαρακτηρίζοντάς την “ως την καλύτερη” μέχρι στιγμής.

Η διαιτησία του Ευαγγέλού προκάλεσε την αντίδραση του Πανιωνίου ειδικότερα για τη φάση του πέναλτι υπέρ του ΟΣΦΠ στα τελευταία λεπτά του ματς και της φάση με την κλωτσιά του Φιγκέιρας στον Χατζησαφί (δείτε τα highlights του αγώνα ΕΔΩ).
 
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Σάββας Θεοδωρίδης: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας χάσαμε μετά την ισοφάριση τρία τέσσερα γκολ και ένα ματς που έπρεπε να το καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο το κάναμε δύσκολο. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός αλλά αν φας στο δεύτερο λεπτό γκολ, ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί, προσέχαμε γιατί είχαμε και μία κίτρινη του Οφόε και γι’ αυτό δεν έκανε πολύ σωστά αλλαγή ο προπονητής. Μπάλα είναι, στο τέλος ο Πανιώνιος ισοφάρισε, είναι και τα δύο πέναλτι, ίσως αυτό το φάουλ που έδωσε στο τέλος να μην ήταν. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήταν πέναλτι και τα δύο. Κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα για τον διαιτητή, αμφιβάλω αν άλλος διαιτητής θα τελείωνε το σημερινό παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα, περίμενα αυτό το ματς πως και πως, ο Ολυμπιακός θα ανέβει αλλά θέλει δουλειά. Θα τα καταφέρουμε. Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά.

Έτσι θέλω τον Φορτούνη, να ιδρώνει για τη φανέλα, έτσι θέλω και τους έντεκα. Εμείς θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας με τον άριστο προπονητή που έχουμε. Θα κάνουμε και μία σπουδαία εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα. Εμείς βάζουμε στον κουμπαρά τρεις βαθμούς, το σημερινό είναι ματς που σου δίνει πρωτάθλημα και η διαιτησία ήταν η καλύτερη που μας έχει παίξει. Οι καίριες φάσεις δόθηκαν όλες. Οι φωστήρες αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο αποφάσισαν να φύγουν από το «Γ. Καραϊσκάκης» γιατί το έβγαλαν ακατάλληλο. Η Εθνική είναι ιερό και πρέπει να παρουσιάζεσαι σε ευπρεπή γήπεδα και το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι μακράν το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Αυτοί οι άμπαλοι θέλουν να παίζουν σε άλλα γήπεδα, σαν ένα που έγινε ο τελικός.

Παπαγεωργίου: Ένα διαιτητικό λάθος μας στέρησε την ισοπαλία

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου τόνισε πως το λάθος του διαιτητή υπέρ του Ολυμπιακού στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Πανιώνιο.

«Εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο τέλος ένα διαιτητικό λάθος μας στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας… Εκείνη τη στιγμή δεν έχουμε το ριπλέι να δούμε αν είναι πέναλτι ή όχι. Την ώρα του παιχνιδιού, πάνω στην ένταση, θεωρήσαμε ότι αδικηθήκαμε και ήμασταν εκνευρισμένοι χάνοντας τον έλεγχο», ήταν το σχόλιο του Παπαγεωργίου στην κάμερα της Nova για το 3-4 του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή