Δρόσος: «Εχω συκοφαντηθεί άγρια, πνίγηκε σε όργιο ρεμούλας η ΕΠΟ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος, πήρε τον λόγο πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας και τόνισε πως έχει «συκοφαντηθεί άδικα και άγρια».

Αναλυτικά όσα είπε:

– Ήταν λάθος αυτό που κάναμε στο Καταστατικό με τη θητεία των τακτικών δικαστών αλλά δεν επηρεάζει τα υπόλοιπα σημεία του Καταστατικού. Η δεύτερη παρατήρηση που έγινε από το Ειρηνοδικείο στο Καταστατικό αφορά τα κωλύματα που πρέπει να αναφέρονται σε αυτό.

– Θέλει κανείς στη διοίκηση της ΕΠΟ απατεώνες, βιαστές και κατηγορούμενους για ναρκωτικά; Η FIFA, εμείς κι εγώ προσωπικά δεν τους θέλουμε.

– Είναι ψευδή τα ποσά που αναφέρονται σε δημοσιεύματα ότι λαμβάνουμε. Κόβουμε αποδείξεις και φορολογούμαστε. Να μας πουν για τα έξοδα παραστάσεις 100.000 ευρώ ετησίως των προηγούμενων διοικήσεων. Εχω συκοφαντηθεί άδικα και άγρια.

– Κάλεσα όλες τις Ενώσεις να δουν όλα τα βιβλία με ελεγκτές. Δεν ήρθε κανείς. Αφήσατε την ΕΠΟ να πνιγεί σε όργιο ρεμούλας και κακοδιαχείρισης. Εσείς φέρατε εδώ τη FIFA. Εσείς φέρατε την Εθνική στο σημείο να χάνει στο Καραϊσκάκη από τα Νησιά Φερόε. Οχι εμείς.

Ο Γιάννης Δρόσος επιτέθηκε μάλιστα σε ΜΜΕ κατονομάζοντας μάλιστα συγκεκριμένους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή