«Θα παιχθούν πολλά σε εξωγενείς παράγοντες, η ΕΠΟ να εφαρμόζει τους κανονισμούς»

Print Friendly, PDF & Email

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στη NOVA για τις ελπίδες των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση του τίτλου μετά το 2-0 επί του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο της ΕΠΟ.

«Θα παιχθούν πολλά από εδώ και πέρα σε πολλούς εξωγενείς παράγοντες. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ήρεμα, να συζητήσουμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα αφήσουμε μόνο τον Ολυμπιακό να μαζεύει βαθμούς στην Ευρώπη, και οι άλλοι μηδέν και τρεις. Ο Ολυμπιακός μάζεψε δέκα με υπερομάδες πάλι. Θέλουμε να προβάλλουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο στόχος του προέδρου. Στου Ρέντη γίνονται θαύματα, είναι κλειδωμένη η ομάδα, δεν μπαίνει κανείς, εκεί χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Οι κύριοι Μοντεστό και Καρεμπέ είναι πάρα πολύ καλοί, υπάρχει σύμπνοια από τον γιατρό μέχρι τους πάντες. Το μόνο που θέλουμε είναι 50% διαιτησία για όλες τις ομάδες», σχολίασε ο Θεοδωρίδης και πρόσθεσε για την ΕΠΟ:

«Η ΕΠΟ να συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά και να εφαρμόζει τους κανονισμούς. Να προσπαθούν όλοι να παίζουν το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού για να αποκτήσει η Ελλάδα ποδόσφαιρο. Δεν φοβόμαστε κανέναν, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή