Και εγένετο η Ενωτική Κίνηση πολιτών για το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Η ιδρυτική ανακοίνωση της “Ενωτικής Κίνησης πολιτών για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας”, είναι πλέον γεγονός.

Η πρώτη ανακοίνωση που είναι και ιδρυτική και αναφέρει τα εξής:

«Ο αθλητισμός και ειδικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί μια απο τις δημιουργικότερες και υγιέστερες εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής του τόπου. Ομως χρόνια τώρα ταλαιπωρείται απο προβλήματα που έχουν σχέση με τη σωστή και άδολη λειτουργία του.

Η “Ενωτική Κίνηση Πολιτών Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου” είναι μια πηγαία πρωτοβουλία ενεργών πολιτών και ανθρώπων με πείρα και γνώση στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πλαισιωμένη απο επιστήμονες και εξειδικευμένους συνεργάτες.

Στόχος της κίνησης είναι η ανάδειξη των προβλημάτων του τοπικού ποδοσφαίρου και η συστηματική πίεση και ανάληψη δράσης για την επίλυσή τους.Φιλοδοξούμε με σεβασμό στο άθλημα που αγαπήσαμε να υπηρετούμε και να κάνουμε παρεμβάσεις προκειμένου να δοθούν λύσεις που είναι η κύρια επιδίωξή μας.

Η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η δικαιοσύνη και η ισονομία για όλες τις ομάδες του Νομού μας είναι οι βασικές μας προτεραιότητες.

Καλούμε κάθε ερασιτεχνικό σωματείο που προσβλέπει στην υγεία του τοπικού ποδοσφαίρου και την αντιμετώπιση προβλημάτων που το απασχολούν να πορευτεί μαζί μας, με τελικό και μόνο κερδισμένο το τοπικό ποδόσφαιρο.»

ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ”
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΛΙΤΣΑΣ τηλ. 6976 687807
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΕΣΙΟΣ τηλ 6976 771619
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ τηλ. 6984 120568

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή