Κωνσταντίνου: «Αν έπαιζε ο Διούδης νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν 0-1»

Print Friendly, PDF & Email

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να φύγει νικητής από το Καραϊσκάκη αν δεν τραυματιζόταν ο Σωκράτης Διούδης εξέφρασε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Από τη μεριά της διοίκησης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την ψυχική δύναμη που βρήκανε στα 98 λεπτά για να πάρουν αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Επίσης και οι προπονητές τους, οι οποίοι πραγματικά είχαν ένα πλάνο τέτοιο ώστε ο Παναθηναϊκός να μη φύγει ηττημένος από το Καραϊσκάκης.

Αν έπαιζε ο Διούδης νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν 0-1, αλλά μπράβο στον Κότσαρη ο οποίος δείχνει στοιχεία πολύ καλού τερματοφύλακα, αλλά και σ’ όλη την ομάδα και το προπονητικό τιμ», ήταν το σχόλιο του Βασίλη Κωνσταντίνου.
Η τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε αρκετά σχόλια, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε νέα δήλωση στον ΣΠΟΡ FM:

«Αυτό που είπα είναι ότι ισοφαρίστηκε και μπορεί να κρατούσε το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός αν δεν είχε τραυματιστεί ο Διούδης. Με τις πολλές σέντρες ο Ολυμπιακός, έβαλε και τρίτο ψηλό ο προπονητής του Ολυμπιακού, λόγω εμπειρίας του ο Διούδης θα μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Απεναντίας είπα ότι έκανε ο Κότσαρης μία εκπληκτική επέμβαση στο φάουλ του Ολυμπιακού. Ο Κότσαρης και ο Ξενόπουλος είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού. Πως μπορώ εγώ να μειώσω τον Κότσαρη όταν έχει κάνει δύο εξαιρετικές αποκρούσεις;».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή