Νέα διοίκηση στο Σύνδεσμο Διαιτητών Μεσσηνίας, πρώτος σε ψήφους ο Αλεξέας

Print Friendly, PDF & Email

Νέα διοίκηση απέκτησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας τη Δευτέρα. Οι εκλογές έγιναν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αθλητικού Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία με τον Ηλία Αλεξέα (σ.σ. πρώην βοηθός διαιτητής Super League) να έρχεται πρώτος σε ψήφους με 47 και τις επόμενες μέρες θα καλέσει τη νέα διοίκηση να συγκροτηθεί σε Σώμα.

Οι υποψήφιοι ήταν 11 και εκλέχθηκαν 9 για το διοικητικό συμβούλιο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Ηλίας Αλεξέας 47, Σταύρος Λάμιας 46, Γιώργος Γεωργιόπουλος 45, Νίκος Κοσσάρης 39, Κώστας Ψηλοπαναγιώτης 37, Δημήτρης Πλακογιάννης 33, Παναγιώτης Τσεκούρας 31, Ανδρέας Μιχαλακέας 30, Βασίλης Σακκάς 29 (εκλέγονται), Ηλίας Τσουλάκος 12, Ευστάθιος Μακρής 11.

Νέα μέλη είναι οι Γιώργος Γεωργιόπουλος, Δημήτρης Πλακογιάννης και Ανδρέας Μιχαλακέας και ο Ηλίας Τσουλάκος από τα αναπληρωματικά μέλη.

Το μέλος της απερχόμενης διοίκησης Στάθης Μακρής έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Στην συνέχεια ο Γιώργος Μπλάνας αναφέρθηκε στα προβλήματα του συνδέσμου και πρότεινε να φτιαχτεί ένας καλός χώρος για γραφεία και να μπει γενικά σε πιο οργανωμένη λειτουργία ο σύνδεσμος.

“Πρέπει να αλλάξει η εικόνα του συνδέσμου” τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος με την σειρά του σημείωσε: “Δεν λειτουργεί για διάφορους λόγους ο σύνδεσμος. Ολοι μαζί να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την εικόνα του συνδέσου. Το γραφείο είναι εγκαταλειμμένο. Ολοι μαζί μπορούμε να πάμε μαζί το σύνδεσμο.

Ο Ηλίας Αλεξέας είπε: “Οι μισοί σύνδεσμοι στη Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν και οι άλλοι μισοί υπολειτουργούν, όπως και ο σύνδεσμος μας. Για να λειτουργήσει δεν εξαρτάται μόνο από ένα πρόσωπο, χρειάζεται η συνεργασία όλων. Τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο είχα σκεφτεί να εγκαταλείψω το σύνδεσμο. Από εμάς εξαρτάται το αν θα κλείσει ο σύνδεσμος”.

Πηγή: Ελευθερία της Μεσσηνίας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή