Βολιβία: Ξέσπασμα προέδρου κατά διαιτητή λόγω τεσσάρων αποβολών!

Print Friendly, PDF & Email

Αρκετά επεισοδιακός ήταν ο αγώνας της Ρεάλ Ποτόσι με την Γκουαμπίρα για το πρωτάθλημα της Βολιβίας, ο οποίος θα έκρινε ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Copa Sudamericana.

Η Ρεάλ Ποτόσι είχε δύσκολο έργο, καθώς στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 4-1, με τα πράγματα να γίνονται χειρότερα στο 70’, όταν η Γκουαμπίρα σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με τρεις παίκτες λιγότερους!

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να συνεχίζουν το ματς, καθώς είχαν αποβληθεί συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές της, ενώ άλλος ένας είχε τραυματιστεί την ώρα που είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Η κατάσταση αυτή προκάλεσε την «έκρηξη» του προέδρου της Ρεάλ Ποτόσι, Ουίλσον Γκουτιέρεζ, ο οποίος επιτέθηκε στον διαιτητή, Χοσέ Γιορντάν, ισχυριζόμενος ότι τον ειρωνευόταν την ώρα που πήγε να εκφράσει τα παράπονά του.

Ο Γκουτιέρεζ απειλείται με τριετή αποκλεισμό από τα γήπεδα, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Πειθαρχικό Κώδικα της ομοσπονδίας της Βολιβίας, ενώ προανήγγειλε ότι θα ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά του από τους φίλους της Ρεάλ Ποτόσι.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή