Ουζουνίδης: “Έχω βαρεθεί να παίζουμε με 9 και με 10, δεν μας σέβεται κανείς”

Print Friendly, PDF & Email

Αιχμές για την αποβολή του Ινσούα στο 35′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά των διαιτητών απέναντι στον Παναθηναϊκό άφησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του “τριφυλλιού” από την ΑΕΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: “Έχω βαρεθεί να παίζουμε με 9 και με 10. Δεν μας σέβεται κανείς“.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των “πρασίνων”, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Εμείς μπήκαμε πολύ καλά, θέλαμε να αγχώσουμε τον αντίπαλο, κάναμε τις φάσεις μας αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Μετά δεχθήκαμε το γκολ με μια κλασική κίνηση του Αραούχο.

Θα μιλήσω μόνο για την ομάδα μου και θα πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάναμε. Σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο να χάνεις με 3-0 σε ντέρμπι, είτε είσαι με 11 είτε είσαι με 10, αλλά ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια είναι ούτως ή άλλως ανυπόληπτος από κάποιους κυρίους.

Έχουμε που έχουμε τα προβλήματα μας, ας σεβαστούν κάποια πράγματα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς θα προσπαθήσουμε στα ματς που απομένουν, παίζουμε μόνο για εμάς, για κανέναν άλλον. Θα έχουμε πάλι απουσίες με κάρτες κλπ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Μέχρι την αποβολή νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Έχω βαρεθεί να παίζουμε με 9 και με 10. Δεν μας σέβεται κανείς. Αυτό δεν το λέω για την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό. Μιλάω σαν Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή