Ο Αραούχο «εκτέλεσε» τον Πανιώνιο και η ΑΕΚ έφυγε με τη νίκη

Print Friendly, PDF & Email

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου με τον Σέρχιο Αραούχο να σκοράρει και στην 3η επίσκεψή του στην Πλατεία, αποτέλεσμα που διατήρησε την απόστασή της από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο στους δύο βαθμούς, ο οποίος νωρίτερα πέρασε από τα Πηγάδια (2-0 την Ξάνθη).

Οι γηπεδούχοι δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο, με τον Κότνικ να κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει την εστία του ανέπαφη, όμως νικήθηκε στο 81’ από τον Αραούχο.

Η «Ενωση» αναγκάστηκε να ολοκληρώσει το ματς με δέκα παίκτες, καθώς λίγο πριν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ο Μάνταλος αποχώρησε τραυματίας, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ολοκληρώσει και τις τρεις του αλλαγές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Σιώπης, Κόρμπος, Λάμπρου (46′ Κάργας), Μασούντ, Μασούρας (77′ Σαββίδης), Γεσίλ (34′ λ.τ. Ντουρμπισάιρ).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς (77′ Χριστοδουλόπουλος), Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (63′ Γιόχανσον), Μάνταλος, Λιβάγια (67΄ Μπακασέτας), Αραούχο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή