Ο ΠΑΟ κατήγγειλε χυδαία λεκτική επίθεση στον Σαραβάκο από τον Κλάους

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Σαραβάκος δέχθηκε χυδαία υβριστική επίθεση από τον Κλάους Αθανασιάδη στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την έκτη αγωνιστική των play-offs.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος άρχισε να ωρύεται κατά των διαιτητών και των παρατηρητών. Ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος βλέποντας τον Γιώργο Σαββίδη σε έξαλλη κατάσταση απόρησε λέγοντας: «Τι κάνει αυτός; Γιατί βρίζει; Τι έχει πάθει; Τόσο πολύ τον πόνεσε;».

Ο άσος του ΠΑΟΚ, Κλάους Αθανασιάδης ακούγοντας τα λόγια του Σαραβάκου επιτέθηκε στον παλαίμαχο των «πράσινων» με χυδαίες εκφράσεις. «Άντε γα..σου, γ..ώ το σπίτι σου, γ..ω το μ…ι της μάνας σου», είπε μεταξύ άλλων ο φορ του Δικεφάλου.

Πάντως, σήμερα και με ψυχραιμότερη ματιά, ο Κλάους Αθανασιάδης ανάρτησε στο Instagram σχόλιο με το οποίο ξεκαθαρίζει πως σέβεται απόλυτα τον κ. Σαραβάκο και πως ό,τι ειπώθηκε ήταν στην ένταση της στιγμής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αθανασιάδη:

«Εκτιμώ τον κύριο Σαραβάκο για το ήθος του και τα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όσα γράφονται είναι ανακρίβειες. Ότι ειπώθηκε μεταξύ μας ήταν στην ένταση του αγώνα!! Εγώ και οι συμπαίκτες μου σεβόμαστε κάθε ομάδα και κάθε αντίπαλο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή