Παράπονα του Μαρινάκη στον Χούμπελ για τη διαιτησία του Ισπανού Σάντσεθ Μαρτίνεθ

Print Friendly, PDF & Email

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που έληξε ισόπαλο 1-1, κατέβηκε στα επίσημα του Καραϊσκάκη κι εξέφρασε τα έντονα παράπονά του στον επιτετραμμένο των διεθνών ομοσπονδιών στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα διότι τη Δευτέρα θα είναι παρών στη συνεδρίαση της νεοσύστατης steering committee, υπό την παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην αγγλική γλώσσα στον Χέρμπερτ Χούμπελ, έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς τον Ολυμπιακό και όταν τελείωσε χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους που παρακολουθούσαν τη συνομιλία.

Μόλις αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παράπονα προς τον Χούμπελ εξέφρασε και η γενική διευθύντρια των ερυθρόλευκων, Λίνα Σουλούκου.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων φέρεται να είπε: «Έχετε δει σήμερα το παιχνίδι; Είστε ευχαριστημένοι με τη φδιαιτησία; Είναι διαιτησία αυτή; Όταν πηγαίνουμε εμείς στην Τούμπα τι γίνεται; Εδώ γίνονται αυτά και όλοι είναι πολιτισμένοι; Είστε ευχαριστημένοι από αυτό το πρωτάθλημα; Είστε ευχαριστημένοι με όσα γίνονται; Δύο τουλάχιστον χρόνια γίνεται αυτό; Είστε ικανοποιημένοι;».

Ο συνεργάτης του κ. Χούμπελ είπε “είναι δική σας άποψη αυτή”, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να απαντάει πως «δεν είναι δική μου άποψη. Είναι γεγονός. Εδώ είμαστε πολιτισμένοι. Θα με ακούσετε και μετά θα φύγετε».

Παράπονα και προς την ομάδα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντως δεν είχε παράπονα μόνο από τη διαιτησία. Αφού απευθύνθηκε στον Χούμπελ κατέβηκε και στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εκφράζοντας τη δυσφορία του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε για τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι να μην νικήσει τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή