Βουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δήμαρχοι στην κοπή της πίτας του ΣΔΠΘ

Print Friendly, PDF & Email

Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στην κατάμεστη και ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου, η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.

Σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου (Πρόεδρος Ιωάννης Τζίκας, Α΄Αντιπρόεδρος Χαρ. Νικολαΐδης, Β΄Αντιπρόεδρος Κων. Κων/νίδης, Γεν.Γραμματέας Χαρ. Κωστούδης, ταμίας Δημ. Αραμπατζής, έφορος σχολών Περίανδρος Πετρόπουλος, έφορος δημ. σχέσεων Χρήστος Σμούκλης, μέλη Παν. Μαυρόπουλος και Κων. Καραγιαννίδης) υποδέχθηκε τους καλεσμένους και τους διαιτητές. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές καθώς και οι περισσότεροι αυτών που αγωνίζονται στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Χαρ. Κωστούδη, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Ιωάννης Τζίκας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σ’ όλους τους παρευρισκομένους (επίσημους καλεσμένους, που πάντοτε τιμούν τον Σύνδεσμο και διαιτητές). Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η σημερινή διοίκηση συνεχίζει, μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, σε ιδιαίτερα δύσκολους κοινωνικά και οικονομικά καιρούς. Επίσης κάλεσε τους διαιτητές της Θεσσαλονίκης που αγωνίζονται στα Εθνικά, αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να εξακολουθήσει η απόδοσή να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Τέλος τόνισε τις καλές σχέσεις με την ΕΠΟ την ΚΕΔ/ΕΠΟ και την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ ειδικότερα στη σωστή συνεργασία με την ΕΠΣΜ οφείλεται στην ουσία και η καλή πορεία και ανάπτυξη του Συνδέσμου.

Κατόπιν ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου ξεκίνησε την απονομή πλακετών στα πρόσωπα που επρόκειτο να τιμηθούν :

Τιμήθηκε για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τη καλή συνεργασία με τους διαιτητές στα γήπεδα, ο παρατηρητής αγώνων Παπαδόπουλος Εμμανουήλ (την πλακέτα έδωσε ο Ι. Τζίκας) και οι πρόσφατα αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση διαιτητές Τασόπουλος Χρήστος (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ. Νικολαΐδης) και Τσουμπάκης Γεώργιος (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ. Κωστούδης).

Η κοπή της μεγάλης πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, ενώ σ’ όλους τους διαιτητές εντός της αιθούσης μοιράσθηκαν μικρά πιτάκια ένα εκ των οποίων είχε τυχερό νόμισμα (αντιστοιχούσε στο ποσό των 100 ευρώ), που πέτυχε στον εν ενεργεία διαιτητή Θεόδωρο Σίσκο.

Επίσης, σύμφωνα με τη μακροχρόνια παράδοση που υπάρχει, κληρώθηκαν ρολόγια χειρός για κάθε κατηγορία διαιτητών. ΄Ετσι για τους μη εν ενεργεία το ρολόϊ έτυχε ο Θεμιστοκλής Ορφανίδης, για τους αξιολογημένους ο Στέργιος Τσιαουσίδης, για τους μη αξιολογημένους τα τρία ρολόγια έτυχαν στους Γεώργιο Κων/νίδη, Κων/νο Νικολόπουλο και Γεώργιο Σταυρόπουλο.

Οι παρουσίες στην εκδήλωση ήταν αρκετές και σημαντικές. ‘Ηταν οι Βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ.κ. Κων. Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης, όπως και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Λαζαρίδης. Επίσης ήταν ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Σιμόπουλος Ευστράτιος.

Παρούσα ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Παρασκευή Πατουλίδου, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο σύμβουλος κ. Βασίλειος Ανατολίτης , όπως και ο κ. Χρήστος Μήττας (υπήρξε και πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου).

Η ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν παρούσα με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Δημητριάδη, τον αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Κλήμη Γούναρη, τον Α΄αντιπρόεδρο και υπεύθυνο διαιτησίας κ. Νικ. Φιλιππιάδη τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Θεόδωρο Ιγνατιάδη και Θεοδόσιο Χασάπη, όπως επίσης και τους κ.κ. Δημ. Σίσκο, Χρ. Φράγιο, Μολυβά και Ηλ. Κουκουτσέλο Επίσης ήταν ο Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ κ. Αλεξ. Τικόζογλου καθώς και τα μέλη Ιωάννης Τζίκας και Χαρ. Νικολαΐδης.

Παρόντες ήσαν ο Αντιδήμαρχος Αμπελοκήπων/Μενεμένης κ. Εμμ. Ιωαννίδης καθώς και ο Γεν. Γραμματέας του ιδίου δήμου κ. Αθ. Παπαγεωργίου. Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Λαγκαδά και δημοσιογράφος κ. Ευστράτιος Γεωργιάδης, ενώ από τον Δήμο Νεαπόλεως/Συκεών ο κ. Γεώργιος Καστανίδης.

Παρόντες επίσης τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης κ.κ. Γεώργιος Ορφανός (πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και υφυπουργός Αθλητισμού), Σπυρίδων Βούγιας (πρώην υφυπουργός προστασίας του πολίτη και υφυπουργός μεταφορών), Παναγιώτης Ψωμιάδης (πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) και Βασίλειος Μωϋσίδης (πρώην Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης).

Ήταν επίσης οι υποστράτηγοι ε.α. της Αστυνομίας κ.κ. Μπουραζάνας Δημήτριος, Παντελάκος Γεώργιος και Τυριακίδης Θεόδωρος

Ήταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκπρόσωπο τον κ. Δημ. Σαραϊδάρη, ο Πρόεδρος κ. Απόστολος Μιτιτζής και ο αντιπρόεδρος κ. Στέφανος Τσίφκας της Διοίκησης Καυταντζογλείου Σταδίου, ο Σύνδεσμος προπονητών Θεσσαλονίκης με τον ταμία κ. Μήτσα, ο Πρόεδρος του ΣΔΠ Χαλκιδικής κ. Β. Ράπτης, ενώ παρόν ήταν και ο φίλος του Συνδέσμου πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρώην Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού, αλλά και του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης κ. Γεώργιος Λυσαρίδης.

Από τον δημοσιογραφικό χώρο ήταν ο Κων. Παζαρλόγλου δημοσιογράφος και νυν υπάλληλος της ΕΠΣΜ, ο Σωτ. Καραϊσαρίδης με τηλεοπτικό συνεργείο από το Europe1, ο Ι. Γιάγκας από το Metro Sprot, ενώ τηλεοπτικό συνεργείο που υπήρχε στην αίθουσα, από την ΕΡΤ 3, παρουσίασε ζωντανά κάποιες στιγμές από την εκδήλωση.

Σύντομους χαιρετισμούς είχαμε από τους Βουλευτές, την κα. Πατουλίδου, τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, τον κ. Φιλιππιάδη, τον κ. Ιωαννίδη, τον κ. Μιτιτζή, τον κ. Γ. Λυσαρίδη, τον κ. Σιμόπουλο, του υποψηφίους Δημάρχους και γενικά από όλους τους επισήμους προσκεκλημένους.

Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και δίδει ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου.

Από τη διοίκηση του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης

Ο έφορος τύπου κ. Χρήστος Σμούκλης

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή