Προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελίας Καρδίτσας για το σεμινάριο της ΚΕΔ/ΕΠΟ!

Print Friendly, PDF & Email

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελία Καρδίτσας με αφορμή καταγγελία που έγινε σχετικά με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη διοργάνωση του σεμιναρίου διαιτησίας από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Καρδίτσας, το οποίο (το σεμινάριο) πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Θεσσαλίας.

Ήδη κλήθηκαν για παροχή στοιχείων πρόσωπα που εκτιμάται ότι μπορούν να συμβάλλουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης για την οποία έχουν ήδη προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τα σωματεία Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής Καρδιτσομάγουλας και Κρόνος.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία των τριών σωματείων, σύμφωνα με την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, το 2013 η ΕΠΣ Καρδίτσας, διέθεσε για το σεμινάριο διαιτησίας το ποσό των 16.727,38 ευρώ.

Από το ξενοδοχείο που φιλοξένησε την εκδήλωση εκδόθηκαν δύο τιμολόγια συνολικού ύψους 10.396.10 ευρώ στο όνομα της ΕΠΟ.

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δόθηκαν 2.940.000 ευρώ για την κάλυψη διαφόρων εξόδων του σεμιναρίου.

Οι καταγγέλλοντες ζητούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ «την εξονυχιστική διερεύνηση της εν λόγω υποθέσεως, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ή όχι ευθύνες κακοδιαχείρισης, υπεξαίρεσης και απάτης και συγκεκριμένα μετά και από την σχετική κλήση των υπευθύνων της Ε.Π.Σ.Κ. και της Ε.Π.Ο. για να δώσουν εξηγήσεις».

Θέση για το θέμα πήρε με μακροσκελή ανακοίνωση – καταπέλτη για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μ. Παλάσκα η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ της Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή