Πρότυπο οι σχέσεις συνδέσμου διαιτητών και ΕΠΣ Μακεδονίας

Print Friendly, PDF & Email

Από το ΔΣ του Σ.Δ.Π.Θεσ/νίκης γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των γραφείων του η επίσημη έναρξη της νέας περιόδου με την τέλεση και του καθιερωμένου Αγιασμού.

Παρών ήταν όλο το ΔΣ του Συνδέσμου (Ι.Τζίκας, Ν.Βουρνέλης, Χ.Νικολαΐδης, Χ.Κωστούδης, Δ.Αραμπατζής, Περ.Πετρόπουλος, Π.Μαυρόπουλος, Κ.Καραγιαννίδης και Απ.Ντάβελας).

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Ιωάννης Τζίκας στην ομιλία του  τόνισε: “Ο ΣΔΠΘ έχει πολυετή προσφορά έχοντας αναδείξει ικανούς διαιτητές στο παρελθόν, αλλά και σήμερα. Οι διαιτητές της Θεσσαλονίκης αγωνίσθηκαν και αγωνίζονται σε Διεθνή, Εθνικά και τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Το ΔΣ προσπαθεί να κάνει το καλύτερο φροντίζοντας την εκγύμναση και εκσυγχρονισμό των μέσων διδασκαλίας κανονισμών.

Ο Σύνδεσμος έχει άριστες σχέσεις με την ΕΠΟ, αλλά και με την ΚΕΔ/ΕΠΟ, ενώ είχε και έχει τις καλύτερες σχέσεις με την Διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας και η λειτουργία του είναι πρότυπο συνεργασίας. Αυτό το τελευταίο οφείλεται όχι μόνο στη Διοίκηση του Συνδέσμου και της ΕΠΣΜ, αλλά και σ’ όλους τους διαιτητές. Ο ΣΔΠΘ θέλει να λάβει ότι του αξίζει στη διαιτησία, πάντοτε βέβαια με αξιοκρατικά κριτήρια”.

Παρόντες ήταν ο κ. Γεώργιος Ορφανός πρώην Υπουργός Αθλητισμού, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Δημαρέλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητικού Δήμου Αμπελοκήπων/Μενεμένης κ. Εμμ. Ιωαννίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσ/νίκης και πρώην Πρόεδρος της ΟΔΠΕ και του Συνδέσμου κ. Χρήστος Μήττας ο οποίος εκπροσώπησε και την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κα. Πατουλίδου κ.α.

Παρούσα ήταν η ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Δημητριάδη καθώς και τους κ.κ. Ι. Κολασίδη, Θεοδ.Χασάπη, Δημ. Σίσκο, Χρ. Φράγιο, Κουκουτσέλη, Εμμ. Παπαδόπουλο, η ΕΔ/ΕΠΣΜ με τον Πρόεδρο της κ. Νικ. Φιλιππιάδη και Α΄Αντιπρόεδρο του ΔΣ/ΕΠΣΜ, τον αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Αλ.Τικόζογλου και τον υπεύθυνο ορισμού διαιτητών πρωταθλημάτων υποδομών κ. Χαρ. Νικολαϊδη.

‘Ηταν ο Αντιπρόεδρος του Καυταντζογλείου Σταδίου κ. Στέφανος Τσίφκας καθώς και ο Σύνδεσμος Προπονητών Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο του κ. Ανδριόπουλο και τον ταμία κ. Μήτσα, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Δημ. Σαραϊδάρης.

Επίσης ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής με τον Πρόεδρο κ. Β. Ράπτη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Νικ. Πασσαλή.

Παρόν ήταν ο πρώην Γ.Γ.Α καθώς και Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης κ. Γ. Λυσαρίδης, όπως και ο Πρόεδρος των τελωνειακών και εκτελωνιστών κ. Κοσμίδης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ, ο κ. Χρ. Μήττας και γενικά όλοι οι προσκεκλημένοι, ενώ κάλυψαν (και με τηλεοπτικά συνεργεία) δημοσιογραφικά τον αγιασμό του Συνδέσμου αρκετοί δημοσιογράφοι όπως ο παλαίμαχος Σταύρος Πετρακόπουλος, ο Ι. Γιάγκας, ο Σ. Καραϊσαρίδης, Κ. Παζαρλόγλου κλπ.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή