“Πόνταρε” και έχασε τη γυναίκα του σε στοίχημα για το Σίτι-Γιουνάιτεντ!

Print Friendly, PDF & Email

Στην Κένυα, σύμφωνα με την NairobiNews (που παρουσίασε και σχετική φωτογραφία), ένας φίλαθλος έπαιξε και έχασε σε στοίχημα την γυναίκα του!

Δύο φίλοι, πριν τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-3), υπέγραψαν ένα «συμφωνητικό» σε ένα χαρτί. Ο ένας από τους δύο, αποδέχθηκε την πρόκληση του άλλου και στοιχημάτισε να παραδώσει στον φίλο του την σύζυγό του αν η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν εξασφάλισε τον τίτλο της Premier League εναντίον της Γιουνάιτεντ, όπως και τελικά συνέβη.

«Δια του παρόντος, εγώ ο Αμάνι Στάνλεϊ, υπόσχομαι να δώσω την σύζυγό μου για μια εβδομάδα στον φίλο μου, τον  Τόνι Σίλα αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατακτήσει την Premier League στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι απολύτως καλά και δεν αναγκάστηκα από κανέναν σε αυτή τη συμφωνία», αναφέρει  το συμφωνητικό.

Το 2007 ένας Ρώσος παίκτης του πόκερ πρόσφερε την γυναίκα του σε μία παρτίδα του παιχνιδιού. Την έχασε, αλλά μετά την συμφωνία η Τατιάνα (αυτό είναι το όνομα της γυναίκας) δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι και παντρεύτηκε τον άνθρωπο που την… κέρδισε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή