Ρεκόρ δεκαετίας έκανε στις ΗΠΑ η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Print Friendly, PDF & Email

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην εκπομπή “60 minutes” του CBS έφερε νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο κανάλι.

Τη συνέντευξη του Έλληνα φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, παρακολουθήσαν 21 εκατομμύρια Αμερικανοί, το οποίο “μεταφράζεται” σε ποσοστό 16,3% με 27%.

Το εντυπωσιακό αφορά το γεγονός πως τέτοια νούμερα η εκπομπή είχε… δει για τελευταία φορά πριν από δέκα χρόνια!

Ήταν 16 Νοεμβρίου του 2008, όταν στην ίδια εκπομπή είχε παραχωρήσει συνέντευξη ο τότε νεοεκλεγείς πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, με τη σύζυγό του, Μισέλ. Το ποσοστό ήταν τότε 17,4% με 26%.

Ο ηγέτης των “ελαφιών”, δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για τα παιδικά του χρόνια: «Ήταν δύσκολα, δεν είχαμε πολλά χρήματα. Αλλά είχαμε πολλή ευτυχία. Γι’ αυτό δεν ήμασταν φτωχοί από άποψη ευτυχίας. Όταν είχαμε προβλήματα επιβίωσης παλιά, ήμασταν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο. Στο ίδιο δωμάτιο και περνούσαμε καλά. Χαμογελούσαμε.

Οι δυσκολίες με έκαναν πιο δυνατό, σίγουρα. Πουλούσαμε γυαλιά, ρολόγια, CD, DVD… Ήμουν ο καλύτερος πωλητής. Ήμουν επίμονος, δεν τα παρατούσα. Τους έκανα συνέχεια ερωτήσεις. Και ήμουν συμπαθητικός. Ήμουν μικρός. Ακόμη είμαι το ίδιο επίμονος. Θα συνεχίσω να κάνω κάτι μέχρι να το κάνω σωστά».

Για την επιλογή του στο ντραφτ: «Δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Α2. Υπήρχαν πολλοί καλύτεροι από μένα, αλλά είχα την προοπτική να γίνω καλύτερος. Ήμουν ενθουσιασμένος, όταν με επέλεξαν. Ο Θανάσης ήρθε και με αγκάλιασε, αρχίσαμε να κλαίνε.

Ξέραμε ότι η ζωή μας άλλαξε εκείνη τη στιγμή. Από εκείνο το σημείο και μετά η οικογένειά μας θα είχε ένα καλύτερο μέλλον. Όμως δεν γιορτάσαμε. Άλλοι παίκτες πήγαν σε κλαμπ για να μεθύσουν, αλλά εγώ κι ο Θανάσης απλώς γυρίσαμε στο δωμάτιό μας χαρούμενοι. Αρχίσαμε να χοροπηδάμε στο κρεβάτι.

Για την αντιμετώπιση του κόσμου: «Ο κόσμος τρελαίνεται τώρα όποτε επιστρέφω στην Ελλάδα. Είναι απίστευτο. Πιστεύουν πως είμαι κάτι σπουδαίο. Εγώ δεν ξέρω αν είμαι κάτι σπουδαίο. Πρέπει να γίνομαι συνέχεια καλύτερος. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Φοβάμαι την αποτυχία, γι’ αυτό πρέπει να γίνω καλύτερος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή