Σε αντιπαράθεση η ΕΣΠ Λάρισας με τον Σύνδεσμο Διαιτητών με ανταλλαγή επιστολών

Print Friendly, PDF & Email

Σε αντιπαράθεση μέσω επιστολών βρίσκεται η ΕΠΣΛ με τον ΣΔΠΛ. Αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Μπουχλαριώτης είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την ανακοίνωση του ΣΔΠΛ με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ στη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή Αντώνη Κορέστη.

Παράλληλα στις 13 του μηνός η ΕΠΣΛ απέστειλε επιστολή προς τον ΣΔΠΛ, ζητώντας αφενός να ανακαλέσει εντός 48ωρών και αφετέρου να γνωστοποιήσει την επίσημη σύνθεση του Δ.Σ. του Συνδέσμου και ποιοι από τους συμβούλους προσυπέγραψαν την ανακοίνωση. Χθες ο ΣΔΠΛ απάντησε με επιστολή, ζητώντας κάτι ανάλογο από την ΕΠΣΛ.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των δύο επιστολών:

Η επιστολή της ΕΠΣΛ προς τον ΣΔΠΛ:

«Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στη μνήμη του διαιτητή Αντώνη Κορέστη, λάβαμε γνώση για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμός σας κατά της διοργανώτριας αρχής και του επίσημου φορέα του ποδοσφαίρου στο Νομό Λάρισας, όπως αυτός ορίζεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Με έκπληξη διαπιστώσαμε όμως ότι τη συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν την υπογράφει ονομαστικά κανένας. Για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις και ασάφειες, ζητούμε να μας αποστείλετε την επίσημη σύνθεση του Διοικητικού σας Συμβουλίου και ποιοι από τους συμβούλους σας προσυπογράφουν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Σας καλούμε να ανακαλέσετε εντός 48ώρου την άκρως προσβλητική ανακοίνωση κατά της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας και κατ’ επέκταση της ΕΠΟ στα ίδια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπου δημοσιεύσατε την αρχική ανακοίνωση, ειδάλλως σας ενημερώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προφύλαξη και υπεράσπιση του τοπικού ποδοσφαίρου από όσους προσπαθούν να διαβάλουν την ΕΠΣΝΛ».

Η χθεσινή απάντηση του ΣΔΠΛ προς την ΕΠΣΛ:

«Σε απάντηση της επιστολής σας από 13/11/2018 με αριθμό πρωτ. 5427, για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις και ασάφειες, ζητούμε να μας αποστείλετε την επίσημη σύνθεση του Διοικητικού σας Συμβουλίου και ποιοι από τους συμβούλους σας προσυπογράφουν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, καθότι στην επιστολή σας υπάρχει μόνο η υπογραφή του προέδρου και αυτή με σφραγίδα».

Πηγή: eleftheria.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή