Σε κίνδυνο απαγόρευσης μεταγραφών ο ΠΑΟ, στην ΕΠΟ ο Κωνσταντίνου

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος τη ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου, συνοδευόμενος από την Αθηνά Μπαλωμένου, συνάντησε τη Δευτέρα (11/12) τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Η συνάντηση είχε διάρκεια τρεις ώρες και στο τραπέζι τέθηκε το θέμα της αδειοδότησης καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό όσες ομάδες δεν αδειοδοτούνται υποβιβάζονται στη Football League.

Η ΕΠΟ με βάση τον νόμο περί εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων αναμένεται να δεχθεί τις σχετικές συμφωνίες του Παναθηναϊκού αναφορικά με την αποπληρωμή των χρεών του, ώστε να του παρέχει αδειοδότηση.

Σε ο,τι αφορά στην UEFA, Τουμαζάτος και Παναγιωτίδης έχουν συνάντηση απόψε (12/12) με αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην προσπάθειά τους να αποφευχθεί η απαγόρευση μεταγραφών εν όψει του Ιανουαρίου. Οι εκπρόσωποι του «τριφυλλιού» θα αναλύσουν στην UEFA το πλάνο τους για την εξόφληση των χρεών που υπάρχουν, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καθεστώς επιτήρησης από την UEFA, η οποία ελέγχει την πρόοδο των πληρωμών των «πράσινων». Η πρώτη ποινή που μπορεί να επιβληθεί είναι η απαγόρευση μεταγραφών και στη συνέχεια μπορεί να επιβληθεί αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η απόφαση της UEFA αναμένεται εντός δέκα ημερών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή