Συνεχίστηκαν οι επιθέσεις Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες

Print Friendly, PDF & Email

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκαν και σήμερα οι επιθέσεις Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες, με επιθετικά μηνύματα προπαγάνδας που έχουν ως στόχο να αυξήσουν τον φόβο στη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό μετά την επίθεση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων και την αντιπροσωπία της αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα, σήμερα ακολούθησαν άλλες δύο επιθέσεις και συγκεκριμένα στην κρητική εφημερίδα «Ρεθυμνιώτικα Νέα» και στον ιστότοπο της Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Και στις δύο περιπτώσεις τα μηνύματα ήταν ίδια με αυτά των δύο προηγούμενων επιθέσεων. Κάνουν αναφορά δηλαδή στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας και την προτροπή να μην ξεχνάει η Ελλάδα «το παρελθόν της» ώστε να να μην «υποθάλπτει τρομοκράτες».

«Ρίξαμε τους προγόνους σας στη θάλασσα»

Επίσης υπήρξε ξανά το προκλητικό μήνυμα που αποτελεί και απειλή: «Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα! Ρίξαμε τους προγόνους σας στη θάλασσα και θα το ξανακάνουμε!»

Ειδικοί και αξιωματούχοι, εκτιμούν ότι οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο από την πλευρά των γειτόνων θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι την διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών που έχουν οριστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή