Συντριπτική νίκη του «Ναι» για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

Print Friendly, PDF & Email

Περισσότερα από 6.000 μέλη του ΕΔΟΕΑΠ ψήφισαν για την αλλαγή του καταστατικού του οργανισμού στις τρεις μέρες της ψηφοφορίες που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Με τον αριθμό αυτό επιτεύχθηκε η απαρτία που χρειαζόταν για να κριθεί νόμιμη η διαδικασία. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων βρεθήκαν 5.619 «ΝΑΙ», 350 «ΟΧΙ» ενώ βρέθηκαν 115 λευκά και 43 άκυρα.

Μετά την υπερψήφιση των αλλαγών στο καταστατικό αυτό που απομένει είναι η ψήφιση της τροπολογίας και από τη Βουλή για τη διάσωση του οργανισμού.

Ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Νίκος Καρούτζος αναφερόμενος στην προσέλευση στις κάλπες και την επίτευξη απαρτίας επισήμανε: «Ο ΕΔΟΕΑΠ αλλάζει σελίδα, αφήνοντας πίσω του λογικές και πρακτικές του παρελθόντος αγκαλιάζοντας όλους τους εργαζόμενους των Μέσων Ενημέρωσης. Δεν είναι η ώρα όμως για πανηγυρισμούς. Η επόμενη ημέρα απαιτεί σκληρή δουλειά ώστε ο ΕΔΟΕΑΠ να γίνει ένας πρότυπος και σύγχρονος ασφαλιστικός Οργανισμός που θα αξιοποιεί στο μέγιστο επίπεδο αποτελεσματικότητας τους πόρους που διαθέτει προς όφελος των ασφαλισμένων του».

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή