Ελεύθερος ο Σεμέδο με εντολή εισαγγελέα – Συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για ξυλοδαρμό γυναίκας!

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, συνελήφθη o ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Σεμέδο, έπειτα από καταγγελία της 28χρονης συντρόφου του, που υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα “το βράδυ της Δευτέρας, η 28χρονη γυναίκα από την Πορτογαλία τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι ο Σεμέδο την ξυλοκόπησε, έπειτα από καβγά που προηγήθηκε.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη υποστήριξε πως την χτύπησε στην κλείδα, της προκάλεσε αμυχές, ενώ την κλείδωσε έξω από το σπίτι όπου διαμένουν στη Γλυφάδα και δεν την άφηνε να μπει μέσα.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα οι αστυνομικοί, οι οποίοι πράγματι βρήκαν τη γυναίκα έξω από το σπίτι. Την οδήγησαν στο ΑΤ Αλίμου και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου η 28χρονη προχώρησε σε σχετική καταγγελία.  Με βάση την καταγγελία ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.”

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεμέδο είχε συλληφθεί και τον περασμένο Αύγουστο κατόπιν καραγγελίας για βιασμό.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σεμέδο μετά την καταγγελία μετέβη μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και εμφανίζεται να προσπάθησε να μεταπείσει την 28χρονη κοπέλα. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, η γυναίκα πράγματι επιχείρησε να ανασκευάσει, ωστόσο η δίωξη εναντίον του Πορτογάλου στόπερ ήταν αυτεπάγγελτη από τον Εισαγγελέα, γι’ αυτό και οι αστυνομικοί προχώρησαν κανονικά στη σύλληψη του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα κι αφού έδωσε κατάθεση για το συμβάν, ο Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή