Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr στον αγώνα Ισπανία-Κροατία

Print Friendly, PDF & Email

Τρεις δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 16:00 με τον αγώνα Ουγγαρία-Ελβετία. Ακολουθεί στις 19:00 το παιχνίδι Ισπανία-Κροατία και η βραδιά κλείνει στις 22:00 με το ματς Ιταλία-Αλβανία.

Το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά* για τον αγώνα Ισπανία-Κροατία.

Στο Pamestoixima.gr ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Στο PS GURU διεκδικείς το μεγάλο έπαθλο* των 50.000 ευρώ!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξεκίνησε και το πιο απολαυστικό δωρεάν παιχνίδι* το PS GURU είναι αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr! Ένα free game που θα σε συναρπάσει!

Στο PS GURU κάνεις τις προβλέψεις σου και διεκδικείς το μεγάλο έπαθλο* των 50.000 ευρώ! Απολαμβάνεις την αγαπημένη σου διοργάνωση και εκτός από το μεγάλο έπαθλο, λαμβάνεις σπουδαία δώρα καθημερινά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προβλέψεις σωστά και να συγκεντρώσεις βαθμούς.

Διαγωνίζεσαι στο ντέρμπι της ημέρας και οι σωστές απαντήσεις σε στέλνουν στο μεγάλο έπαθλο. Συγκεντρώνεις βαθμούς, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις σχετικές με το Ευρωπαϊκό, κι ανεβαίνεις στην κατάταξη. Σε ποια θέση θα τερματίσεις;

Σούπερ ευρωπαϊκή τριπλή προσφορά χωρίς κατάθεση!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δράση πάνε μαζί, με μια σούπερ ενισχυμένη τριπλή προσφορά* εντελώς δωρεάν!

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μεγάλα δώρα*, για να απολαύσεις κάθε αγώνα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ζεις τη δράση του Ευρωπαϊκού στο Pamestoixima.gr.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή