Αρχική SocceroPolis Life Μπουτάρης σε Ζέρβα: ”Συγγνώμη που σε είπα μα….α”

Μπουτάρης σε Ζέρβα: ”Συγγνώμη που σε είπα μα….α”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Γιάννης Μπουτάρης και Κωνσταντίνος Ζέρβας βρέθηκαν στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στην ομώνυμη βίλα, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο κ. Μπουτάρης πλησίασε στον κ. Ζέρβα πριν την έναρξη της εκδήλωσης και του ζήτησε συγγνώμη επειδή τον είχε αποκαλέσει «μ@@@@α».

«Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά,  έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος», είπε απευθυνόμενος στον δήμαρχο ο Γιάννης Μπουτάρης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Ζέρβας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας στον κ. Μπουτάρη πως συνεχώς λέει τα ίδια με τον πρώην δήμαρχο να απαντά «και εσύ δεν έχεις πει λίγα για εμένα».

Σύμφωνα με το voria.gr, ο κ. Ζέρβας ισχυρίστηκε πως είπε στον Γιάννη Μπουτάρη: «από εσένα ούτε το ένα (η βρισιά) ούτε το άλλο (η συγγνώμη) έχουν αξία» ενώ ανέφερε πως το Μουσείο Ολοκαυτώματος προσπαθεί να το τρέξει ο ίδιος.

Η σύντομη κουβέντα έκλεισε με τους δυο άνδρες να μην ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα στο υπόλοιπο της εκδήλωσης.

Τι προηγήθηκε

Ο Γιάννης Μπουτάρης είχε μιλήσει τον Μάιο στο podcast Πρωταγωνιστές και είχε αποκαλέσει «μ@@@@α» τον Κωνσταντίνο Ζέρβα «επειδή ακύρωσε ότι είχαμε ξεκινήσει».

«Με τρώει μια στεναχώρια. Αυτός ο μ@@@@@ς ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ότι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα. Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Χαρακτήρισε την πολιτική που είχαμε ως διοίκηση για τον τουρισμό ευκαιριακή και περιστασιακή και κατάργησε την υπηρεσία τουρισμού που φτιάξαμε με κόπο. Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δε βαριέσαι. Στο τέλος φέρνουν τον λογαριασμό», είχε δηλώσει.

Πηγή: Reader

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή