Διασκεδαστικό, καθημερινό και δωρεάν – Ήρθε για 1η φορά το FREEWIN που σου δίνει κάθε ημέρα την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ

Print Friendly, PDF & Email

Ποτέ ξανά δεν είχες την ευκαιρία να κερδίσεις τόσα πολλά με τίποτα! Τώρα με το FREEWIN διεκδικείς κάθε ημέρα εντελώς δωρεάν έως και 100.000 ευρώ, μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω του OPAP store app.​ «Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει καθημερινά και να κερδίσει έως και 100.000 ευρώ στο νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ. Δεν το λες και κακό deal, ειδικά όταν παίζεις δωρεάν», αναφέρει ο κ. Δημήτρης Χόρτης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Ίλιον.

«Οι καθημερινές αποφάσεις, πιο διασκεδαστικές από ποτέ, μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη. Το FREEWIN είναι γρήγορο, απλό και το σημαντικότερο… είναι δωρεάν! Οι παίκτες επισκέπτονται ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και μέσα από το OPAP  store app μπαίνουν στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Το νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ είναι μαγεία

Με το τίποτα, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα. Όπως τονίζει ο κ. Χόρτης, «οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ανοίγουν την εφαρμογή OPAP store app και επιλέγουν το εικονίδιο του FREEWIN. Στη συνέχεια, αποδέχονται τους όρους συμμετοχής. Στην οθόνη τους θα δουν δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός είναι να βρουν σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκουν τον Mr. OPAP, προχωρούν στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σταματήσουν σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο το τελευταίου επιπέδου που έχουν κερδίσει. Αν κάποιος βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είναι ο μεγάλος νικητής και κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξει τη λάθος κάρτα, χάνει ό,τι έχει κερδίσει, αλλά μπορεί να ξαναπαίξει δωρεάν την επόμενη ημέρα».

Δημήτρης Χόρτης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Δαναών 43

FREEWIN και «ΟΠΑΠ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ»

Σύμφωνα με τον κ. Χόρτη, «όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP store app, μέχρι στιγμής πάνω από 34.000 νικητές έχουν κερδίσει περισσότερα από 38.000 ευρώ. Παράλληλα, αν κάποιος παίξει FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει φανταστικά δώρα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή