Ελένη Φιλίνη: «Εμφανίστηκε γυμνός και τον απείλησα ότι θα τον χτυπήσω με ένα μπουκάλι»

Print Friendly, PDF & Email

Η Ελένη Φιλίνη εξομολογήθηκε τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί εδώ και 40 χρόνια στο θέατρο.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες καλλιτεχνών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο. Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Ελένη Φιλίνη, η οποία αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης επί σκηνής. «Ήταν ένας μέγας κωμικός, ήμασταν επάνω στη σκηνή και με αρπάζει από το στήθος και μου το στρίβει. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω ονομαστικά. Κάποιοι έχουν φύγει και θα στενοχωρήσω πολλά παιδιά. Είμαι της άποψης όταν συμβαίνει κάτι, να το καταγγέλλουμε την ίδια στιγμή» υπογράμμισε η ίδια.

Παράλληλα, η Ελένη Φιλίνη περιέγραψε ένα ακόμα περιστατικό με γνωστό επιχειρηματία που εμφανίστηκε μπροστά της γυμνός, όταν εκείνη είχε πάει στην εταιρεία του για δειγματισμό ρούχων. «Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω γυμνό. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω: “Θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση”. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια» ανέφερε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στην παλαιότερη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, σχολίασε: «Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κάνα δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε. Με τον αδερφό του έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή