“Επειδή ψήφισε ο Λεουτσάκος τον Μπένετ, ο Ολυμπιακός μας τράβηξε τ’ αυτί”!

Print Friendly, PDF & Email

O μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Στράτος Ευγενίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, LIBERO 107.4 για τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βλάπτουν τις άλλες ομάδες, δίκην της «κόντρας» των ισχυρών.

«Όταν μαλώνουν μεταξύ τους, για μητρώα και ποιος θα κάνει κουμάντο στην ΕΠΟ, πώς να προχωρήσουμε; Τρεις – τέσσερις ομάδες κονταροχτυπιούνται και την πληρώνουμε όλοι οι άλλοι. Εμείς της Σούπερ Λιγκ 2, επειδή ψήφισε ο Λεουτσάκος για την αλλαγή στον Μπένετ, ο Ολυμπιακός μας τράβηξε τ’ αυτί. Και τον Ιούλιο που ήταν να πάρουμε τα λεφτά απ’ το στοίχημα, δεν τα πήραμε. Απ’ την όλη ιστορία, είμαι απογοητευμένος. Έπρεπε να ξεκινήσουμε απ’ τις 11 Ιουλιου και ξεκινάμε Νοέμβριο και βλέπουμε. Καθίσαμε να μιλήσουμε με την ΕΡΤ και μας έλεγαν πως παίρνετε τα λεφτά του ελληνικού λαού κι αυτοί οι πέντε που ήταν απέναντί μας παίρνουν πιο πολλά τον χρόνο απ’ τις ομάδες!», τόνισε μεταξύ άλλων.

Για την υπόθεση του Ηρακλή επεσήμανε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, βιάστηκε ο κ.Παπαδόπουλος να βγει και να βγάλει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες μιας συμφωνίας που για να επικυρωθεί θέλει ακόμη πολύ δρόμο».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στον LIBERO 107.4.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή