Η Εθνική λειτουργεί σαν ομάδα τοπικού πρωταθλήματος… αλλά το μυαλό της ΕΠΟ είναι στην πρόσληψη του Βασίλη Δημητριάδη!

Print Friendly, PDF & Email

Το φιάσκο με τις λάθος κίτρινες κάρτες στον αγώνα με το Γιβραλτάρ, που είχε ως αποτέλσμα οι Κουρμπέλης, Μάνταλος, Τσιμίκας και Σιώπης να μην αγωνιστούν κόντρα στο Γιβραλτάρ αφού oi άνθρωποι της ΕΠΟ νόμιζαν ότι είναι τιμωρημένοι ενώ δεν ήταν.

Το γεγονός ότι η Εθνική επέστρεψε στην κατάσταση που βρισκόταν περίπου 20 χρόνια πριν όταν ήταν άστεγη από προπονητικό κέντρο και περιφερόταν από γήπεδο σε γήπεδο αναζητώντας διαθεσιμότητα προκειμένου να προπονηθεί

Οι αγώνες που δίνει σε άδεια γήπεδα, όπως το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία, είτε στην Opap Αrena στην οποία μένει κλειστό για ακατανόητους λόγους (sic) περίπου το 1/4 του γηπέδου, δήθεν και τάχα για λόγους ασφαλείας, όταν αντιστοίχως αυτό δε συμβαίνει στους αγώνες της ΑΕΚ, όπου όταν φιλοξενούνται φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδες όλες οι θύρες είναι ανοιχτές.

Η αδυναμία διαχείρισης με τον απλήρωτο επί οκτάμηνο βοηθό προπονητή της Εθνικής – συνεργάτη του Πογιέτ, ο οποίος παρείχε υπηρεσίες και η ΕΠΟ ενώ δεν μπορούσε να τον πληρώσει εξακολουθούσε να δέχεται τις υπηρεσίες του έως ότου ο ίδιος να πάψει να τις παρέχει και ο Πογιέτ να αναγκαστεί να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα.

Όλα τα πραπάνω επιβεβαιώνουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια ομοσπονδία που παρουσιάζει όχι μόνο σημάδια κόπωσης αλλά πλέον σημάδια αποσάρθρωσης.

Και το χειρότερο; Αντί να λαμβάνονται πρωτοβουλίες θεραπείας των προβλημάτων το μέλημα των διοικούντων την ΕΠΟ είναι ένα και μοναδικό: Οι προσλήψεις.

Η επόμενη θα είναι αυτή του Βασίλη Δημητριάδη ως team manager των Εθνικών Ομάδων.

Πριν περίπου 40 ημέρες η απόπειρα που έγινε από την επιτροπή εθνικών ομάδων των Π. Παπαχρήστου (πρόεδρος) και Α. Δανιήλ (αν. πρόεδρος) δεν στέφτηκε με επιτυχία.

Το θέμα της πρόσληψης του μέχρι πρότινος διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ σταμάτησε στην άρνηση του προέδρου της ΕΠΟ, επειδή δεν ήταν ενήμερος και επειδή εκείνη την ημέρα θα συζητούνταν το θέμα της πρόσληψης του νέου προέδρου της ΚΕΔ.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus η επιτροπή των Παπαχρήστου – Δανιήλ έχει  εισηγηθεί εκ νέου την πρόσληψη του Βασίλη Δημητριάδη ως τιμ μάνατζερ των Εθνικών Ομάδων, κάτι που αυτή τη φορά αναμένεται να εγκριθεί κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που θα γίνει τη Δευτέρα 20/11.

Ο Δημητριάδης, υπήρξε διεθνής ποδοσφαιριστής και έχει αγωνιστεί με τον Άρη και την ΑΕΚ.

Μέχρι το το 2022 εργάστηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Υπήρξε επιλογή του Δ. Μελισσανίδη το 2013 όταν πήρε ξανά τα ηνία της ΑΕΚ.

Στο παρελθόν ο Δημητριάδης είχε εργαστεί άλλες δύο φορές για την ΑΕΚ κατά τις περιόδους 1998 – 1999 και 2009 – 2012.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή