Μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park – Εκπληκτικό φίνις για τον ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΪ (GB) στην 5η ιπποδρομία – Στον ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ (IRE) το Κύπελλο Λευκού Πύργου

Εντυπωσιακός και πάλι ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (GR)
Print Friendly, PDF & Email

 

Πολλούς νικητές, μεγάλα κέρδη και εντυπωσιακές αφίξεις επιφύλασσε η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park πριν το καθιερωμένο κλείσιμο του Αυγούστου. Η επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 21/08.

 

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 27 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 2.271,28 ευρώ.

 

Εντυπωσιακός και πάλι ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (GR) – Κέρδισε τη 2η ιπποδρομία

 

Μια δυνατή εμφάνιση για ακόμη μια φορά πραγματοποίησε ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (GR) στη 2η ιπποδρομία σημειώνοντας τη 2η συνεχόμενη νίκη του και 5η συνολικά της καριέρας του. Ο εκπρόσωπος των Σταύλων Ippotrust προπονείται από την Ειρήνη Κεράτσα και στη χθεσινή του νίκη τον οδήγησε ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα.

 

Τρίτη συνεχόμενη νίκη σημείωσε ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ (IRE) κατακτώντας το Κύπελλο Λευκού Πύργου, την 4η ιπποδρομία, με χρόνο 1.34.91. Ο εκπρόσωπος των VAM PROPRTIES S.A. σημείωσε έτσι την 7η νίκη της καριέρας του. Προπονητής του 5ετη καθαρόαιμου είναι ο Χρήστος Θεοδωράκης και στη χθεσινή του επιτυχία αναβάτης του ήταν ο Κώστας Μαστοράκης.

Στον ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ (IRE) το Κύπελλο Λευκού Πύργου

Δείτε το βίντεο από την 5η ιπποδρομία: 

 

Σε μια εκπληκτική άφιξη στην 5η ιπποδρομία ο ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΪ (GB) επικράτησε του 2ου ΤΖΕΡΣΕΪ ΓΚΛΗΜ (USA) με διαφορά μόλις 1 εκατοστού του δευτερολέπτου. Αν και ακολούθησε από τις τελευταίες θέσεις του ομίλου, ο ιδιοκτησίας Gospodin Vangelov ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΪ (GB), πραγματοποίησε εκπληκτικό φίνις και προσπέρασε τον αντίπαλο του στον τελευταίο καλπασμό. Προπονητής του ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΪ (GB) είναι ο Γιάννης Μυκονιάτης ενώ εχθές στη σέλα του βρέθηκε ο αναβάτης Γιάννης Ψαραδάκης.

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή