Ο αρχηγός της εθνικής Ρωσίας κόπηκε από την αποστολή γιατί διέρρευσε βίντεο στο οποίο φέρεται να αυτοϊκανοποιείται

Print Friendly, PDF & Email

Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου της Ρωσίας «έκοψε» από τις κλήσεις για τους επερχόμενους διεθνείς αγώνες του Νοεμβρίου τον αρχηγό της, Άρτεμ Ντζιούμπα, προκειμένου να τον προστατεύσει από την αρνητική δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση ήρθε μετά τη διαρροή ενός ιδιωτικού βίντεο στο διαδίκτυο το Σάββατο (7/11), στο οποίο σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS εμφανιζόταν ένας άνδρας παρόμοιος με τον 32χρονο επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να αυνανίζεται.

«Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τους αγώνες του Νοεμβρίου εναντίον της Μολδαβίας, της Τουρκίας και της Σερβίας και δεν μπορεί να αφήσει τον εαυτό της να αποσπάται από πράγματα που συμβαίνουν εκτός Εθνικής», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, προσθέτοντας:

«Κατά συνέπεια, ελήφθη σήμερα η απόφαση να μην καλέσουμε τον Ντζιούμπα… προκειμένου να προστατευθεί τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την υπερβολική αρνητικότητα και ένταση».

Η λίστα αναπληρωματικών της Εθνικής Ρωσίας για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου περιλαμβάνει μόνο έναν επιθετικό, τον Φεντορ Σμόλοβ της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή