Ο Σιδηρόπουλος την υψηλότερη βαθμολογία, ο Παπαδόπουλος τους περισσότερους ορισμούς

Print Friendly, PDF & Email

Δεν υπήρξαν ανακατατάξεις στη βαθμολογία των διαιτητών μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Αυτό σημαίνει, ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος παραμένει επικεφαλής της γενικής κατάταξης σύμφωνα με τις κριτικές του Master REF.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Τάσος Παπαπέτρου, ο οποίος στην επανεμφάνισή του ύστερα από 1,5 μήνα εκτός ορισμών, πήρε 8,30 από τον Ηρακλή Τσίκινη για την απόδοσή του στο Αστέρα Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην τρίτη θέση συνεχίζουν χέρι οι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και Δημήτρης Καραντώνης. Αμφότεροι έχουν ακριβώς την ίδια βαθμολογία (8,215385 – έγινε στρογγυλοποίηση προς τα πάνω) και ακριβώς τις ίδιες εμφανίσεις (13) φέτος ως πρώτοι διαιτητές. Και οι δύο πήραν 8,30 για την απόδοσή τους την τελευταία αγωνιστική, ο μεν Διαμαντόπουλος από τον Ναούμ Μιντιούρη για το Αρης – ΟΦΗ, ο δε Καραντώνης από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Απόλλων – Παναιτωλικός.

Ο Ευάγγελος Μανούχος έκλεισε την κανονική περίοδο φτάνοντας τις επτά εμφανίσεις και με το 8,30, που πήρε από τον Ναούμ Μιντιούρη, για το Βόλος – ΑΕΚ, εδραιώθηκε στην πεντάδα, αφού βελτίωσε περαιτέρω τον μέσο όρο του.

Στην ουρά της κατάταξης, ο Γιώργος Τζοβάρας παραμένει τελευταίος, ωστόσο με το 8,20, που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα, για την απόδοσή του στο ΑΕΛ – Ολυμπιακός, συνεχίζει να βελτιώνει τον μέσο όρο του.

Τέλος, ο Γιώργος Βρέσκας με το 8,00, που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα, για τον αγώνα Λαμία – Ατρόμητος έπιασε στη 16η θέση τον Πέτρο Τσαγκαράκη. Ο διαιτητής της ΕΠΣ Πιερίας έχει φέτος τους λιγότερους ορισμούς (3) από τους ρέφερι, που έχει μέχρι στιγμής χρησιμοποιήσει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, και το 8,00 που πήρε την 26η αγωνιστική είναι η κορυφαία του εφετινή επίδοση.

Σημειώνεται, ότι τους περισσότερους ορισμούς στην κανονική περίοδο πήρε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, με 14. Συνολικά οχτώ διαιτητές έφτασαν τους διψήφιους ορισμούς. Αυτοί είναι οι Σιδηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Καραντώνης, Τζήλος, Ευαγγέλου, Φωτιάς, Παπαδόπουλος και Κουτσιαύτης.

Δείτε εδώ τη γενική κατάταξη της βαθμολογίας των διαιτητών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή