Ραντεβού με το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αύριο στο Athens Metro Mall –  Ο καλύτερος τρόπος για να πεις χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν την Κυριακή

Print Friendly, PDF & Email

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει αύριο, παραμονή του Αγίου Γεωργίου, το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» στους επισκέπτες του Athens Metro Mall.

Όλη την ημέρα, η εντυπωσιακή κατασκευή του ΣΚΡΑΤΣ, σε μορφή συσκευασίας δώρου, θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες, να τις εκτυπώσουν και να τις προσφέρουν ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα που γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Γεωργίου, η οποία συμπίπτει με την Κυριακή του Θωμά.

Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι, εξάλλου, ο καλύτερος τρόπος για να πεις χρόνια πολλά. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό δώρο, με ένα στα δύο να κερδίζει έως 10.000 ευρώ. Ο λαχνός διαθέτει, επίσης, ειδική περιοχή για αφιέρωση και μπορεί, αντί για ευχετήρια κάρτα, να συνοδεύσει το δώρο για κάθε γιορτή, γενέθλια, επέτειο και κάθε περίσταση.

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή