ΤΖΟΚΕΡ από το σπίτι για 1,4 εκατ. ευρώ – Πώς θα κάνετε online εγγραφή και κατάθεση δελτίου

Print Friendly, PDF & Email

Από τον υπολογιστή ή το κινητό τους καταθέτουν τα δελτία τους οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που διεκδικούν το 1,4 εκατ. ευρώ της αποψινής κλήρωσης. Η online κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30 και μισή ώρα αργότερα, στις 22:00, θα διεξαχθεί η κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς 5+1 αριθμούς που οδηγούν στο μεγάλο έπαθλο.

Η συμμετοχή στην κλήρωση από το σπίτι είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Υπάρχουν δύο εναλλακτικές: το tzoker.gr και η εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Πώς θα παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online

 

Το πρώτο βήμα για να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online είναι η εγγραφή και η δημιουργία λογαριασμού. Από υπολογιστή, πατάτε «εγγραφή» και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, με το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε.

Με εξίσου απλό τρόπο γίνεται η εγγραφή και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Η κατάθεση δελτίου είναι το δεύτερο βήμα, αφού εγγραφείτε. Μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email.

Δύο εκατομμυριούχοι μέσα στο 2021

 

Το 2021 έχει αναδείξει ήδη έναν διαδικτυακό μεγάλο νικητή στο ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισε 1,6 εκατ.  ευρώ. Πρόκειται για έναν παίκτη που συμμετείχε στην κλήρωση της 5ης Ιανουαρίου, με ένα δελτίο που περιείχε 9 στήλες και κόστισε 4,5 ευρώ.

Μέσα στη χρονιά έχει βρεθεί, επίσης, ακόμη ένας εκατομμυριούχος του ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος κέρδισε 1,7 εκατ. ευρώ, στις 14 Φεβρουαρίου. Ο συγκεκριμένος παίκτης κατέθεσε το δελτίο του σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αρχάγγελο Ρόδου.  Έπαιξε 21 στήλες και το δελτίο κόστισε 10,50 ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή