Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Πιερίας για την επίθεση στον Δαμιανό Ευθυμιάδη

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Πιερίας καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας, Δαμιανός Ευθυμιάδης. Στην ανακοίνωση ο δράστης αναφέρεται ως “νεόπλουτος παραγοντίσκος ομάδας” και ο Σύνδεσμος ζητάει από τα όργανα της Ενωσης να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Πιερίας και σύσσωμη η διαιτητική οικογένεια καταδικάζει την απρόκλητη βίαιη (λεκτική και σωματική) συμπεριφορά εναντίον παρατηρητή διαιτησίας μέλους της από νεόπλουτο παραγοντίσκο ομάδας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις εκφράσεις “στημένε” και “πουλημένε” προς τον αρχιδιαιτητή μας, που ουδέποτε υπήρξε και το αποδεικνύει η ίδια του η σταδιοδρομία και εφόσον εμείς οριζόμαστε από τον ίδιο αυτόν άνθρωπο που σεβόμαστε και που ο “κύριος” “παραγοντίσκος” αποκάλεσε στημένο , αναμένουμε την παραδειγματική του τιμωρία από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της ΕΠΣ Πιερίας, η οποία μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος κωφεύει ανησυχητικά παρόλο που πρόκειται για τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ίδιας.

Στη συνέχεια επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε ενέργεια μας ως διαιτητές για τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας μας.

Κύριοι επιτέλους βρισκόμαστε στα τέλη του 2019 και νομίζετε ότι η βία κατά αξιωματούχων είναι αυτό που επιζητά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο?

Δυστυχώς ΧΑΣΑΤΕ….
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
ΛΑΦΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Γ.Γραμματέας
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή