"Αναδιάρθρωση δεν θα γίνει μόνο αν Βασιλειάδης-ΕΠΟ πάρουν κοινή απόφαση"

Print Friendly, PDF & Email

Μιλώντας στον Arena FM 89,4 ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλ. Κούγιας, μίλησε μεταξύ άλλων για την αναδιάρθρωση και την κατάσταση στη βαθμολογία της Super League.

Aναλυτικά:

Για την αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι βέβαιο ότι θα γίνει η αναδιάρθρωση, Δευτέρα-Τρίτη θα κατατεθεί η τροπολογία (σ.σ. αποκλείεται να κατατεθεί τη Δευτέρα – Τρίτη, επειδή μέχρι την ερχόμενη Παρακσευή έχει δοθεί διορία στην ΕΠΟ να εκφράσει τις θέσεις της επί της τροπολογίας). Ο κ. Βασιλειάδης τοποθετήθηκε με απόλυτο τρόπο προχθές. Εγώ ήμουν κατά αυτής, όμως δεν μπορεί να ανατραπεί το κλίμα. Μόνο αν ο κ. Βασιλειάδης μαζί με την ΕΠΟ πάρουν μια κοινή απόφαση. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, με τον αριθμό των 14 ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Οι περισσότεροι δεν θέλουν την αναδιάρθρωση, γιατί δεν θέλουν να σταματούν από τον Φεβρουάριο και να παίζουν στη συνέχεια κάτι κωμικά play-off και play-out. Ένα πρωτάθλημα 16 ομάδων είναι σωστό. Από τη στιγμή που αύξησαν την τηλεθέαση της ΕΡΤ οι συγκεκριμένες επτά ομάδες που βρίσκονται εκεί, γιατί να μην βρίσκονται του χρόνου και οι υπόλοιπες στην κρατική τηλεόραση ;

Τα play-off ποτέ δεν απέδωσαν στην Ελλάδα, δεν τα αγκάλιασε ποτέ ο κόσμος. Πρέπει να κάνουμε ένα κανονικό πρωτάθλημα 16 ομάδων, το θέλουμε κι εμείς που είμαστε ανεξάρτητοι, το θέλουν όλοι. Είναι τελειωμένο όμως. Η αναδιάρθρωση θα γίνει, είναι πολιτική της Κυβερνήσεως. Έχουμε υπογράψει μια προκήρυξη, που λέει πως του χρόνου το πρωτάθλημα θα γίνει με 14 ομάδες. Αν δεν περάσει θα έχουν θέματα οι επτά της ΕΡΤ γιατί θα σταματήσει να είναι σε ισχύ το συμβόλαιο».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: «Για εμένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει όσον αφορά τον πρωταθλητή. Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι μόνο το αήττητο πια, ο Ολυμπιακός θα έρθει 2ος. Η μάχη γίνεται για την 3η-4η θέση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο. Η 5η θέση έχει κλειδώσει για τον Άρη, σίγουρα. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η μάχη τους ουράς πια, γιατί Λεβαδειακός είναι αδύναμος πια, έχει χάσει τις συμμαχίες του παρελθόντος και δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους, είναι ισχυρές. Φοβάμαι ότι θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση η Ξάνθη πάντως, έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τέλους».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here