Απολύθηκε από την ΚΕΔ ο Τσαχειλίδης λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς!

Print Friendly, PDF & Email

Παρελθόν από την ΚΕΔ αποτελεί ο Γιάννης Τσαχειλίδης, καθώς στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ τη Δευτέρα (26/11) αποφασίστηκε η καταγγελία της σύμβασής του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Πρόκειται για κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά, με αιτία να είναι ένα επεισόδιο που είχε ο Τσαχειλίδης με τον α’ αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Στέργιο Αντωνίου, πριν από λίγες ημέρες.

«Είχα μόλις επιστρέψει από την Αυστρία και πέρασα από τα γραφεία της Ομοσπονδίας. Είδα την πόρτα της ΚΕΔ ανοιχτή και είπα να πω μια καλησπέρα. Παρόντες ήταν οι κύριοι Καλύβας – Τσαχειλίδης. Ο δεύτερος με ρώτησε τι δουλειά έχω εδώ. Του είπα ότι είμαι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Μου είπε ότι δεν έχω καμιά δουλειά στην ΚΕΔ και με έντονο ύφος “περάστε έξω”. Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια θέματα. Απλώς μια καλησπέρα ήθελα να πω. Μακριά από μένα παρεμβάσεις στη διαιτησία», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Αντωνίου για το εν λόγω περιστατικό.

Η απόλυση του Τσαχειλίδη επικυρώθηκε με 15 ψήφους, ενώ υπήρξαν και δύο λευκά από τους κ.κ. Αγραφιώτη και Μπαταγιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσαχειλίδης είχε επιστρέψει στην ΚΕΔ πριν από περίπου έναν χρόνο έπειτα από πρόταση του προέδρου της επιτροπής, Βίτορ Μέλο Περέιρα.