Λουτσέσκου: «Ηταν αποβολή του Ζαμπά, με τον Αρη χάσαμε τους βαθμούς λόγω διαιτητή»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τόνισε πως άπαντες στον Δικέφαλο πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί διότι το πρωτάθλημα δεν έχει κλειδώσει ακόμη μαθηματικά.

Ασφαλώς δεν έλειψαν και οι αναφορές στη διαιτησία από τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, με αφορμή την αποβολή του Ζαμπά αλλά και την ισοπαλία με τον Αρη στο προηγούμενο ματς.

Μεταξύ άλλων ο Λουτσέσκου δήλωσε:

Για το αν υπάρχει το αίσθημα του πρωταθλητή: «Όχι σε καμία περίπτωση. Έχουμε αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι όλα τα ματς γιατί κρύβουν κινδύνους. Μέσα σε μια στιγμή, αν κάνεις λάθος, μπορεί ν’ αλλάξει η κατάσταση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί. Παίρνουμε κάθε επόμενο ματς και πλησιάζουμε περισσότερο στον τίτλο».

Για την ισοπαλία με τον Άρη και τα οφέλη:
«Έγινε διαιτητικό λάθος σ’ εκείνο το ματς. Δεν ήμασταν καλοί, είχαμε όμως τον έλεγχο και χάσαμε τους βαθμούς από τον διαιτητή. Δεχθήκαμε γκολ στο τέλος από οφσάιντ. Η ομάδα έχει πάντα διάθεση και μαχητικότητα για τις νίκες. Παίζει πάντοτε και ο αντίπαλος…».

Για την αποβολή του Ζαμπά: «Δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος δικό του. Έβλεπε τη μπάλα που ερχόταν από ψηλά, δεν είδε τον αντίπαλο, όμως ήταν κόκκινη κάρτα. Δεν ήταν τόσο σοβαρό λάθος δικό του. Έχουμε παίξει πολλές φορές 10 εναντίον 11 αλλά αυτό μας βοηθάει να είμαστε πιο δυνατοί και αποφασιστικοί».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή