Νέα επιθεώρηση της ΕΠΟ στο Παγκρήτιο, "αγκάθι" το κόστος των βελτιωτικών έργων

Print Friendly, PDF & Email

Στο Ηράκλειο βρέθηκε την Τετάρτη (09/01) κλιμάκιο της ΕΠΟ, προκειμένου να επιθεωρήσει το Παγκρήτιο ενόψει των αγώνων της Εθνικής για τα προκριματικά του EURO 2020.

Συγκεκριμένα, ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελος Μπασινάς και το υπηρεσιακό στέλεχος της ΕΠΟ, Λώρα Δημητρίου, τσέκαραν το γήπεδο, ενώ συζήτησαν για τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν για να είναι έτοιμο για τις αναμετρήσεις της «γαλανόλευκης».

Πάντως, εμπόδιο στην προσπάθεια τα ματς της Εθνικής να γίνουν στο Παγκρήτιο είναι το κόστος των έργων, καθώς η ΕΠΟ θα πρέπει να καταβάλει άμεσα 500.000 ευρώ για να ξεκινήσουν τα έργα και να πάρει την έγκριση της UEFA για να δηλώσει την έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδία έχει διορία μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου προκειμένου να δηλώσει το γήπεδο που θα διεξαχθούν οι εντός έδρας αναμετρήσεις της Εθνικής για τα προκριματικά του EURO 2020.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΣ Ηρακλείου:

«Αλλη μια σημαντική σειρά συναντήσεων για την έλευση της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών στο Παγκρήτιο Στάδιο ξεκίνησε σήμερα.

Στο Ηράκλειο βρίσκονται ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ κ. Αλέξης Δέδες, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας κ. Άγγελος Μπασινάς και το υπηρεσιακό στέλεχος της ΕΠΟ κ. Λώρα Δημητρίου και το πρωί βρέθηκαν για επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Εκεί ήταν, εκπροσωπώντας την ΕΠΣΗ, ο α’ αντιπρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης ενώ παρέστησαν ακόμα στελέχη του δήμου Ηρακλείου, όπως και αρμόδιοι τεχνικοί.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις απαραίτητες και λεπτομερείς παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να μπορούν να φιλοξενηθούν οι αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2020.

Η αντιπροσωπεία της ΕΠΟ έχει προγραμματίσει σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και αργότερα το βράδυ θα συναντηθεί και με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου παρέθεσε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου στα στελέχη της Ομοσπονδίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here